Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: gv 650

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende son zamanlarda ciddi ciddi hysoung gv 650 dusunuyorum. Tork ve motor gucunu öve öve bitiremiyorlar. Enjeksiyonlularda yakitda cok dusukmus. 3 aylik beyaz daytonami ilk firsatta elden cikartsammi?
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GV 650 benimde hasta olduğum bir makina 2008 yılına kadar global karbiratörlü modelini getiriyordu piyasası güzel oturmaya başlamıştı 2008 yılında kanuni distribütörlüğü elinden aldı ve enjektörlü modeli getirmeye başladı ama makinayı boşladı ve 2 senedir türkiyeye getirmiyor makinanın piyasası ikinci eli battı bu sene getireceğini söyledi hala getirmedi parçaları çok pahalı ve krobik sorunları var en bela sorunu beyin arızası konjektör yakma sıkıntısı ve dijital km saatinin arızası saat 600 tl gibi aktarma kayışlı zincir yok kayış 600 tl gibi almak isteyen varsa satılık bir tane arkadaşta var enjektörlü model
    celil abi model yılı rengi fiyatı km si kronik arızalarının giderilip giderilmediği gibi konuları yazarsan sanırım buradan ben olmasamda bir alıcı çıkacaktır motora :D

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevdet abi yardim eder sana gv650 kullanicisi kendisi
    Gv 650 ler görünüş olarak insanı hemen etkisi altına alan bir motor olmasına ragmen hemen büyüsüne kapılmadan ihtiyatlı davranmak gerekiyor.Kronik arızalar insanın canını sıkıyor uğraşmayı sevmek gerekiyor,ancak performans olarak 80 hp gibi bir güçle sahibini tatmin ediyor.İşin kısası kişisel fikrim olarak chopperlar arasında ki en güzel kasalardan birine sahip ancak sahibini üzemeyen bir motor değil.Benim Gv satılık arkadaslar,ilgilenen arkadaşlar telefonla iletişme geçebilirler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7859501/detay/

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,856
    Beğenilmiş
    7,136
    Alıntı cenk___ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi model yılı rengi fiyatı km si kronik arızalarının giderilip giderilmediği gibi konuları yazarsan sanırım buradan ben olmasamda bir alıcı çıkacaktır motora :D
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gv 650 ler görünüş olarak insanı hemen etkisi altına alan bir motor olmasına ragmen hemen büyüsüne kapılmadan ihtiyatlı davranmak gerekiyor.Kronik arızalar insanın canını sıkıyor uğraşmayı sevmek gerekiyor,ancak performans olarak 80 hp gibi bir güçle sahibini tatmin ediyor.İşin kısası kişisel fikrim olarak chopperlar arasında ki en güzel kasalardan birine sahip ancak sahibini üzemeyen bir motor değil.Benim Gv satılık arkadaslar,ilgilenen arkadaşlar telefonla iletişme geçebilirler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7859501/detay/

cenk makina cevdetin linkini vermiş oradan bakabilirsin

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    baktım abi saol yanlız bu makinaların videolarını izledim 220-230 alırsamda şehir içi en çok 2, viteste kullanılacak 120-130 motorda bir sorun olurmu acaba arada 3. vitese geçsek bile

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,856
    Beğenilmiş
    7,136
    Alıntı cenk___ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baktım abi saol yanlız bu makinaların videolarını izledim 220-230 alırsamda şehir içi en çok 2, viteste kullanılacak 120-130 motorda bir sorun olurmu acaba arada 3. vitese geçsek bile
    Evet makinalar güçlü 220 km görüyor ama demek değilki yavaş kullanılmaz gayet sorunsuz kullanılır
    Yavaş gidemeyenler SS makinalar onlar 80 km altında çok fazla gidemiyorlar makinalar hararet yapıyor

umut can
    yok
     gv650
     ist
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selamlar arkadaşlar konu 2 haftalıkmış ama ben yinede fikir olsun diye yazayım..

daha yeni aldık 2013 1 ay ya oldu ya olmadı 1700 kmdeyim. motordan gayet memnunum. rodaj döneminde acayip benzin harcadı yağ değişiminden sonra 6 litreye düştü 100kmde. ama agrasif kullanımda ve çok dur kalklarda 8 e kadar çıktığı oluyor. agresif kullanırken vites aralıkları genelde 1 de 70 2 de 100 3 de 140 4 de 180 ve 5te 200 küsur üst limitler diyebiliriz(daha üste çıkmıyomu çıkıyo tabi).

onun dışında 3. vitesin aralığı gayet geniş. düşük devirde 3. viteste yada 120 kmlerde 4. 5. viteste sabit yol alabilirsiniz ama şöyle bir durum var. klasik bir chopper gibi kullanamazsınız bunu yani biraz farklı biraz hırçın kendisi 5. vitese atıp 60 70 le pata pata gezmek diye bişey de yok yani onu da düşünmeyin daha sonra foto eklerim arkadaşlar motorun tasarımı değişti biraz daha sportif oldu bence. yoksa bunu almayacaktım.

sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Sherno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar konu 2 haftalıkmış ama ben yinede fikir olsun diye yazayım..

daha yeni aldık 2013 1 ay ya oldu ya olmadı 1700 kmdeyim. motordan gayet memnunum. rodaj döneminde acayip benzin harcadı yağ değişiminden sonra 6 litreye düştü 100kmde. ama agrasif kullanımda ve çok dur kalklarda 8 e kadar çıktığı oluyor. agresif kullanırken vites aralıkları genelde 1 de 70 2 de 100 3 de 140 4 de 180 ve 5te 200 küsur üst limitler diyebiliriz(daha üste çıkmıyomu çıkıyo tabi).

onun dışında 3. vitesin aralığı gayet geniş. düşük devirde 3. viteste yada 120 kmlerde 4. 5. viteste sabit yol alabilirsiniz ama şöyle bir durum var. klasik bir chopper gibi kullanamazsınız bunu yani biraz farklı biraz hırçın kendisi 5. vitese atıp 60 70 le pata pata gezmek diye bişey de yok yani onu da düşünmeyin daha sonra foto eklerim arkadaşlar motorun tasarımı değişti biraz daha sportif oldu bence. yoksa bunu almayacaktım.

Hayirli olsun. Yakit oldukca yuksek geldi bana, enjeksiyonlu bir motorda benim beklentim. 4-4,5 civariydi.
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,856
    Beğenilmiş
    7,136
    Alıntı Sherno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Umutcan GV 650 hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin
    herkesin sevip merak ettiği bir makina almışsın kanuni sonuda seneler sonra makinayı getirdi demek yeni makinaları 25 bin tl ye getireceklerini söylüyorlardı kaça getirmişler

umut can
    yok
     gv650
     ist
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    pegasus, evet yakıt biraz zorluyor beni çok geziyorum :D ama sanırım üstündeki motorun yapısından kaynaklı yaklaşık 6 litre fena bir değer değil aslında( ileriki zamanda yakıtın biraz daha düşmesini bekliyorum ilk aldığımda 10 litreye 95 km gittim rodaj fena :D ) . bu gelmezse mignightstar 950 alacaktım onun benzin değerine 4 lt dediler enjeksiyonlu ama pek inanamadım. süren birine sormak lazım.

teşekkürler Celil abi umarım hiçbirimiz kaza bela yaşamadan keyifle kullanırız

Aslında regal alacaktım fuara o niyetle gittim 350 cclik yoktu. 250likten sonra başka bir 250lik almak istemedim Bayilerde kalan 2012 2011 falanda olur dedim ama bulamadılar sonradan ben buldum onu da alamadık gv650 fuarda yoktu kanuni siparişle getiriyormuş artık. Biz de bayiyle anlaştık. gelirken de bir sürü sıkıntı yaşadık. mayısta gelecek motor temmuz başı geldi erteleye erteleye halimi siz düşünün o güzel havalarda sonra bir de fiyatı yükselttiler tabi sözleşmemiz olduğundan bize yansımadı fakat bayime yansıtılmış sanırım(bayiliği bıraktı)... Şu hyosungla adam akıllı ilgilenecek başka bir distributor olsa çok güzel olacak.... şimdi hyosung sitesine girerseniz 22.845tl fiyatı var plaka vs. masraflarla 23buçuk 24 e yakın tutar sanırım. 21 600 den arttı. dolar yükseldi diye arttırılmış çok güldüm düşse ne yapacaklardı acaba makina çok güzel ama kanuni diye bir gerçek var yaşadıklarımı hyosung kore'ye de ileteceğim bakalım ne cevap gelecek.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)