Arkadaslar motorum daha 550 km de bakimdan once bir depo ile 170 km yol yapmisti bakimdan sonra doldurdugum depo 150 km de bitti sinirim bozuldu bana simdi 200 gider o artar zamanla demislerdi cok asiri yakiyor motor ne yapabilirim?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Arkadaslar motorum daha 550 km de bakimdan once bir depo ile 170 km yol yapmisti bakimdan sonra doldurdugum depo 150 km de bitti sinirim bozuldu bana simdi 200 gider o artar zamanla demislerdi cok asiri yakiyor motor ne yapabilirim?
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Daytonalar kac lt abi? Ama ne kadar az olabilir ki 55 liraya doldurmustum 11 litre olmasi lazim ve 150 km gitti 100km de 7 litre :S
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
Regal Raptor dd250-e 10 2012
İstanbul - Maltepe (Anadolu yakası)
A Rh (+)Motorum ilk zamanlar bendede senin kibi yakıyordu ilk bakım ve rodaj bittikten sonra düzelmeye başladı şuan 2500 km de 50 tl ye aldıgım 10 lt benzin ile şuan 250 km yapabiliyorum.
Hatta senin gibi bende konu açmıştım. Biraz sabırlı olup devrini düşük tut 80 km geçmemeye çalış. yaklaşık 1500 km yapınca yakıt tüketimin normale döner
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)bugra sen benle kıyasla. 20 liralık benzin aldım motor 50 kmde yedek depoya geçiyor.
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)herne kadar bende 250 lik motor olsada sanki bi problem var dostlar......
ben 20 tl ile 100km gidiyorum hatta fazlasını yapıyorum (20 liralık benzin alıyorum kilometreyi sıfırlıyorum, 100 km olunca tekrar benzin alıyorum ve henüz hiç yolda kalmadım)
evet sizinkiler 350 lik ama 2 katı fazla yakacağını zannetmiyorum bi problem yaşadığınız ortada...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)