Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben benim motoru o tip virajlarda köküne kadar yatırıyorum nerdeyse, ama tabiki hız kesipte yapıyorum, lastiklere fazla güvenmiyorum. aslında harley de olsa yine güvenmem sonuçta 2 lastiğin üstündesin.

geçmiş olsun ucuz atlatmışssın kardeşim
    Konu korhan_751 tarafından (05.August.2013 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.

onurbahattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben benim motoru o tip virajlarda köküne kadar yatırıyorum nerdeyse, ama tabiki hız kesipte yapıyorum, lastiklere fazla güvenmiyorum. aslında harley de olsa yine güvenmem sonuçta 2 lastiğin üstündesin.

geçmiş olsun ucuz atlatmışssın kardeşim
    Lastiklerime o gün parlatıcı sürmüştüm o yüzdende kayar diye yatırmak istemedim ama yatırmak lazım inceden de olsa motoru,eyvallah kardeşim teşekkürler

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı onurbahattin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastiklerime o gün parlatıcı sürmüştüm o yüzdende kayar diye yatırmak istemedim ama yatırmak lazım inceden de olsa motoru,eyvallah kardeşim teşekkürler
    Ne olursa olsun lastiğe ekstra bir madde sürmek mantıklı değil arkadaşlar. Yer ıslak olmadığı sürece, lastikte de yağ, zift, sabun vs.. yabancı bir madde olmadığı sürece, yaz aylarında lastik ısındıktan sonra yatırmak sıkıntı olmayacaktır. Tabi bu arada virajdaki en güzel hız, kendinizi en güvenli hissettiğiniz hızdır

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı onurbahattin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah dostum bu benim için çok tehlikeli bir deneyim oldu ben biraz hızlı girdim birde yolun bittiği çizgiye takıldım az kalsın yolun dılışına çokıyordum Allah korudu çok şükür ,bilmem bilirmisimiz Karadeniz'de ordu bolaman eski sahil yolu oldukça keskin virajlarla dolu acemi ye zor yani bundan sonra çizgi yada bariyer değil daima ileri bakıcam ))))
    Allah korumuş gerçekten o yollar çok tehlikeli.Ne çekmiştir millet o yoldan.Allah kaza bela vermesin.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aman çok dikkat et dostum inan ucundan dönmüşsün lastiklerine kesinlikle güvenme lastiklere güvensen bile bizim asfaltara güvenme

biraz ileriyi görmeye gayret et hızını limitler içine düşür kesinlikle gittiğin yola bak yatırırken gözünü başka yere kaçırırsan kaza kaçınılmaz olabilir istediğin hıza düşür motoru dert etme zaten hemen ivmelenecektir motorun yetişeceksindir arkadaşların yanına.. çok çok dikkat et
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)