ben benim motoru o tip virajlarda köküne kadar yatırıyorum nerdeyse, ama tabiki hız kesipte yapıyorum, lastiklere fazla güvenmiyorum. aslında harley de olsa yine güvenmem sonuçta 2 lastiğin üstündesin.
geçmiş olsun ucuz atlatmışssın kardeşim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)ben benim motoru o tip virajlarda köküne kadar yatırıyorum nerdeyse, ama tabiki hız kesipte yapıyorum, lastiklere fazla güvenmiyorum. aslında harley de olsa yine güvenmem sonuçta 2 lastiğin üstündesin.
geçmiş olsun ucuz atlatmışssın kardeşim
Konu korhan_751 tarafından (05.August.2013 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ne olursa olsun lastiğe ekstra bir madde sürmek mantıklı değil arkadaşlar. Yer ıslak olmadığı sürece, lastikte de yağ, zift, sabun vs.. yabancı bir madde olmadığı sürece, yaz aylarında lastik ısındıktan sonra yatırmak sıkıntı olmayacaktır. Tabi bu arada virajdaki en güzel hız, kendinizi en güvenli hissettiğiniz hızdır![]()
-
Ankara
A Rh (+)aman çok dikkat et dostum inan ucundan dönmüşsün lastiklerine kesinlikle güvenme lastiklere güvensen bile bizim asfaltara güvenme
biraz ileriyi görmeye gayret et hızını limitler içine düşür kesinlikle gittiğin yola bak yatırırken gözünü başka yere kaçırırsan kaza kaçınılmaz olabilir istediğin hıza düşür motoru dert etme zaten hemen ivmelenecektir motorun yetişeceksindir arkadaşların yanına.. çok çok dikkat et
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)