Beni unuttun agresusum beniiiiiii![]()
Canlı yayına telefonla iştirak etmedik mi... Alacağın olsun :P :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Beni unuttun agresusum beniiiiiii![]()
Canlı yayına telefonla iştirak etmedik mi... Alacağın olsun :P :P :P
yol yapalım yol
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Maannnyaaahhhh... aha... selçuk.. gelmeyen ama akşam üstü saat 5 gibin ariip acep gelsem mi?.. yok bulabilir miyim diyen .. bi gece önce yolda kalan.. acep hastamıdır diye meraklandığımıss... ama sadece geç kalkıp -af buyrun gıcını kaldıramadığı için gelmeyen Selçuk.... oldu mu?.... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Uleeeeeeee :!: :!: :!:
Alacaan olsun he mi!!!!
Ne gussel gelecektim aksam ustu Röneye, çayları içecektik beraber... Yok efenim trafik sıkışıkmış, gelmesem daha iyiymiş...
Evet, yolda kalmış bir motorcu olabilirim ama bu da yapılmaz ki... Gelicem diyen adama gelme mi denir![]()
Sonra da satıcı biz olalım, oh ne ala memleket
![]()
![]()
Tabii, biz Anadolu çocuguyuz hep ondan bu ağır muamele :P :P :P
yol yapalım yol
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)uleee.... akşam 5 'e kadar ne ettin maaaannnyyaahhh.... zati saat 19 gibin kalkmışısss... hangi arada gelecektin o trafikte...
SSUUUUuuu...!
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)zamanını ayıran herkeze cok teşekkür ederim...
herşey süperdi grup sürüşü sıra sıra RR ler ama itiraf etmem gerekirse
tayfun, volkan, inci abla bi arkadaş daha vardı( ismini hatırlayamadım kusuruma bakmasın) muhabbet süperdi samanlık seyranlık zühtü mühtü :D , yeşilkoye girişimiz bi başka güzeldi be yaw...
tayfun yarın falan yüklerim resimleri de olmazsa arkadaşım...
yengelerle oyle kımıl kımıl cekindiklerin varya haniii.. :D
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)anaaa... bak seni unutmuşşşuuummm geceeee... yaw.. olm bu adamda bi karissma var... bekar kardeşler... önce bu adamı evlendirinn yoksam size kıs mıs yohhhh... olm bu adamdan ne uçan ne kaçan kurtulur ben size diiimmmm....
SSUUUUuuu...!
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)sallamam abicim sallamam ben sadece cocuklarımı sallarım (onlarda daha guccükler o kadar)aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ya ne dimek yaşar abicim sen bas Mersin'i yakışır sana ( yoksa başka türlü gelemeyecen herhal)
senin varlığın yeter geliyorum de o kadar hatta geldim disen de olur
baştacısın
abicim şu romork işini bir çözsende bana da bilgi versen derim en azından şu trilye ye hanımı cocukları da alıp arkaya romorku takıp araba ile geleyim diye düşünüyorum.
benim burada demirci ustam/derici ustam var dükkan benim anlıyacağın . sen çiz planı uygulayalım walla
bu arada romork takmak icin herhalde trafikten izin almak gerekecektir değilmi hani arabanın ruhsatına falan yazdırmak gerekiyor herhalde
caponord
Samsun
B Rh (+)http://www.cektasi.com/
bu adrese bak kino baba aradığın herşey var burada...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)yok yokagresus Nickli Üyeden Alıntı
agresus senin verdiğin gazla ben varya rossi denen o şahsiyete bile tur bindiririm... :D
hemde RR ile...
yaw alper_tim su aldığın katkı malzemesini versene iki tur bindirmek istiyorum :D
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Kusura baktım Gidiyorum gündüz GECE....Murat eywallah ne demek..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)