harbiden gecce iyi torpil geçmiş ya tayfunun gazabından çekiniyor olmalı kesin tayfun dan tehdit almıştır
belli olmasın diyede inci öğretmeninim atv li bir kaç güzel pozunu koymuş
tayfunnnn senden korkulurrr![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)harbiden gecce iyi torpil geçmiş ya tayfunun gazabından çekiniyor olmalı kesin tayfun dan tehdit almıştır
belli olmasın diyede inci öğretmeninim atv li bir kaç güzel pozunu koymuş
tayfunnnn senden korkulurrr![]()
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Deniz dostum gerçekten çok makbule geçti ya, ellerin dert görmez inşallah her kare süper çünki. Bidaa fuara 2 manken kaparıs artık senle :P
Kıskanma okanım gitmeseydin aynı cıvırlarla seninde resmin olacakt bol bol :D kaytan bıyıklarım tüm dünyaya bedel benim ;)
Valla kino baba heçbi günahım yok benim, beraber gezdik denizle fuarı, biz gitmeden millet 3 kere tavaf etmiş bi gezmeyen ikimizdik, verdik elele gezdik fuarı resimlerdede mecburen biz çıktık, yoksa tehdit falan asla olmaz öyle şeyler bende :evil:
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yaaa iyi güzel de deniz yok ortalarda abicim
bir makineyi alıp denizi görüntülememişsinnn
hani denizz :?
cıvırlar iyiyimiş beee allah muhabbetinizi artırsınlar buradan hangi fuara katılacaklarmış sormadın mı? :lol:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Denizinde resimlerini çektim ben o kadarda değil yaniüşendi heralde kendi resimlerini upload etmeye, sorun denize yalansa yalan desin.
Valla kino baba o hatun hangi fuara gider bilmiyorum ama bir daha karşıma çıkarsa şansı yok benimdir![]()
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)kino baba... sen daha denisi görrrmedin heralde... tayfunumda çene ve yakışıklılık var ayrııı... ama denisss de bi karisssssma varrr..... erimiycek hatun zor fallaaaaa....
SSUUUUuuu...!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Seni görünce bi öpiim ben volkim, içimden geldi valla![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)yav adam sana yakışıklı demiyoki.... gönlün kırılmasın diye öle söölüyo....soora denizi bi kaşık suda boğmaya kalkmayasın diye yani.... :P :P :P :P bıyıklı zaptiyem şiddetli tayfunum benim.... :| :|Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
![]()
:o :o
![]()
:lol: :lol: :D :D :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)ya deniz herhalde olayın farkında da ondan kendi resimlerini koymamış galiba
yoksa tayfunum zabitim zabtiyeme biraz ayıp olacaktı diye adam kendinden feragatta bulunmuş anlaşılan
deniz demiştir ki
- ulen bende zaten karizma var bu geçmezde bitmezde ama hazır tayfunu bu şekil formda yakışıklı falan yakalamışken resimleyimde bari arkadaşlara bir hava atsın falan demiştir.
deniz senin resimler nerede kaytan bıyıklımı koymuşsun hababammm :mrgreen:
tayfun adama karizma falan diyorlar acaba kızlara yüz vermedi de piyasa sana mı kaldı fuarda nedir?? :?
senin el belediyeden fuar takvimini alır ve başlar takibeTayfun Nickli Üyeden Alıntı
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)yok okanım yaw torpil falan gectiğim adamda doğal bişey var cekiyo boyle sütüne üstüne :mrgreen:okan Nickli Üyeden Alıntı
zaten taksimde de geziyo havalı havalı :D
bırakın gezsin yaw..
iki gün sonra bişey cıkmaz ise cizeriz karizmasını olmaz mı
etme eyleme tayfunum zabıtamm...Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
![]()
benim resim yok makinede falan, cektin ama silindi dicem ole bişey de olmadı... :mrgreen:
kandırmayalım dimi ama :mrgreen:
agresus um volkanım abim etme eyleme, kıyma bak bana, en son boyle bi gaz aldığımda okkalı bi tokat yemiştimm.. :Dagresus Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bi tespit okan tebrik ediyorum ...okan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Samsunçok güzelmiş yaa.
resimler için herekese teşekkürler. sağolun arkadaşlar.
aka55
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)