Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadasim eger tipini seklini onemsemem diyorsan bence honda al RR her ne kadar cinin kalitelisi olsada japon her zaman ayridir bu da bir gercek. honda hem piyasasi cok genis ve yedek parca olarakta `bakkalda bile bulursun` atasozune sahip bir marka turkiye icin. paran yetiyorsa cbf 150 bak derim ama sifir ikinci elde dikkat et kurye cikabilir cunku

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı decimate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim eger tipini seklini onemsemem diyorsan bence honda al RR her ne kadar cinin kalitelisi olsada japon her zaman ayridir bu da bir gercek. honda hem piyasasi cok genis ve yedek parca olarakta `bakkalda bile bulursun` atasozune sahip bir marka turkiye icin. paran yetiyorsa cbf 150 bak derim ama sifir ikinci elde dikkat et kurye cikabilir cunku
    zaten regal raptorun honda ve yamaha gibi japonlara göre tek olumlu yönü şekli bana göre.kalite olarak japonlar çok önde biliyorum ama başımı çok ağrıtmayacaksa regal raptor almayı tercih ederim çünkü sıradışı bir motor dikkat çekici.kararsız kaldım yani aslında bu birazda satıcıların ilgisine göre şekilleneceğe benziyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)