Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motor tercihi

Arkadaşlar motor kullanmaya yeni başlayacağım. İş yerim evime baya uzak olduğu için motor almayı düşünüyorum. Tatiller de şehir dışına da çıkma ihtimalim var (en fazla 200km) Kendimce biraz araştırma yaptım. Almayı düşündüğüm modeller:

1) Regal-Raptor DD 150-E2 fiyatı 4.389

görünümü güzel duruyor insanı yormayacak cinsten rahat bir motora benziyor ama kalite noktasında endişelerim var.

2) Yamaha YBR125 fiyatı 4.390

japon malı olmasından dolayı kaliteli olacağını düşünüyorum ama görünüşü regal raptor kadar beni etkilemiyor.

3) Honda CB125E fiyatı 3.920

bu 3 model arasında tercih yapmayı düşünüyorum sizin bu modellerle ilgili düşünceleriniz nelerdir? Hangisini tercih etmeliyim regal raptor a güvenmek istiyorum ama daha öncede söylediğim gibi tereddütlerim var. Sizin en fazla 5 bin liraya kadar önerebileceğiniz ilerde sıkıntı çıkarmadan kullanabileceğim, 3-4 yıl sonra zorlanmadan satabileceğim modeller var mı ? Chopper tarzı daha fazla ilgimi çekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,458
    Beğenilmiş
    6,964
    Merhaba Ömer aramıza hoş geldin

regal raptor'un tarzı ile diğer makinaların tarzı farklı chopper makina istiyorsan RR 250 cc olanı tavsiye edebilirim çin makinalarında alınabilecek iyi makinadır150cc sıcaklarda ve uzun yolda şişme yapabilir dinlendirmek gerekebilir şehir içi scoter yerine günlük işlerde kısa mesafelerde kullanılacak bir makinadır 250cc olanlar fan ve su soğutmalıdır şehir içi ve şehir dışı şişme yapmaz her yola gidebilirsin ikinci el satışı rahattır
    diğer iki makinanın kalitesi ve ikinci eli iyidir bence ana konu tarz meselesi chopper kullanmak istiyorsan o kasayı seviyorsan RR diger tarzı istiyorsan honda en tutulan makinadır parçaları çok uygundur benden bu kadar kalanını diğer arkadaşlar tamamlar kolay gelsin

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Eğer chopper kasa dışında kesinlikle commuter kulanacağım dersen alttaki iki seçenek derim Yamaha ve Honda commuter kategorisinde artık zamanın gerisinde kaldı.

http://www.rksmotor.com.tr/products....otorcycle&id=1

http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-150.asp
    Konu Rona tarafından (06.Ağustos.2013 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    chopper veya commuter fark etmez. chopper tarzından pek hoşlanmazdım regal raptor u görene kadar kalitesine güvenebilsem daha fazla düşünmeyip hemen alacağım ama emin olamıyorum. 250 cc lerin fiyatları bütçemi aşıyor 2. el de de temiz motor bulmak zor motordan anlamak lazım sıkı takip etmek lazım. sizler regal raptor kullanıyorsunuz nasıl bir marka aldığıma pişman olurmuyum?

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Ömer aramıza hoş geldin

regal raptor'un tarzı ile diğer makinaların tarzı farklı chopper makina istiyorsan RR 250 cc olanı tavsiye edebilirim çin makinalarında alınabilecek iyi makinadır150cc sıcaklarda ve uzun yolda şişme yapabilir dinlendirmek gerekebilir şehir içi scoter yerine günlük işlerde kısa mesafelerde kullanılacak bir makinadır 250cc olanlar fan ve su soğutmalıdır şehir içi ve şehir dışı şişme yapmaz her yola gidebilirsin ikinci el satışı rahattır
    diğer iki makinanın kalitesi ve ikinci eli iyidir bence ana konu tarz meselesi chopper kullanmak istiyorsan o kasayı seviyorsan RR diger tarzı istiyorsan honda en tutulan makinadır parçaları çok uygundur benden bu kadar kalanını diğer arkadaşlar tamamlar kolay gelsin
    hoşbulduk

RR 250 cc dediğiniz model regal raptor değil mi?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,458
    Beğenilmiş
    6,964
    Çinli makinalarla karşılaştırdığında en iyi en kalitesi regal raptor'dur ben verdiğimiz paraya göre aldığımız performanstan ve sağlamlıktan memnunum

ama 150 cc düşünüyorsan performansı kısa sürede yetersiz yetersiz gelir diğer makinalar performans açısından daha iyidir

bizim forumda RR regal raptor'un kısa yazılışıdır

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çinli makinalarla karşılaştırdığında en iyi en kalitesi regal raptor'dur ben verdiğimiz paraya göre aldığımız performanstan ve sağlamlıktan memnunum

ama 150 cc düşünüyorsan performansı kısa sürede yetersiz yetersiz gelir diğer makinalar performans açısından daha iyidir

bizim forumda RR regal raptor'un kısa yazılışıdır
    performans önemli değil fazla hız yapacak değilim zaten benim için önemli olan çekiş yani kalkış kamyon gibi olmuyorsa problem değil.150lik RR ile honda cb 125 veya yamaha ybr125 i karşılaştırsak hangisini tercih etmeliyim. sorun çıkarmama adına honda-yamaha görünüş olarak RR diye düşünüyorum yanılıyor muyum? zırt pırt arıza verecekse RR almak istemem

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,458
    Beğenilmiş
    6,964
    Alıntı sergen38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performans önemli değil fazla hız yapacak değilim zaten benim için önemli olan çekiş yani kalkış kamyon gibi olmuyorsa problem değil.150lik RR ile honda cb 125 veya yamaha ybr125 i karşılaştırsak hangisini tercih etmeliyim. sorun çıkarmama adına honda-yamaha görünüş olarak RR diye düşünüyorum yanılıyor muyum? zırt pırt arıza verecekse RR almak istemem
    RR 150 cc kötü bir makina değil kullanıları arkadaşlar memnun bir sıkıntısı yok ama her alan arkadaşa kısa sürede yetersiz geliyor makinayı büyütmek istiyor o yüzden bizler direk 250 cc al diyoruz
    ben kendi adıma chopper makina sevdiğim için diğer modeller bana hitap etmiyor diğerlerini daha öncede hiç kullanmadım makinayı kullanan arkadaşlar o konuda yorum yapması daha doğru olur net olarak sana şu makinayı al diyemem ona sen karar vericeksin

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    RR 150 cc kötü bir makina değil kullanıları arkadaşlar memnun bir sıkıntısı yok ama her alan arkadaşa kısa sürede yetersiz geliyor makinayı büyütmek istiyor o yüzden bizler direk 250 cc al diyoruz
    ben kendi adıma chopper makina sevdiğim için diğer modeller bana hitap etmiyor diğerlerini daha öncede hiç kullanmadım makinayı kullanan arkadaşlar o konuda yorum yapması daha doğru olur net olarak sana şu makinayı al diyemem ona sen karar vericeksin
    ilerde motor olayı hoşuma giderse 150cc lik de dediğiniz gibi yetersiz gelirse 250 veya daha üstüne geçeriz inşallah verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. forumda açılmış olan RR 150 cc konusunu baştan sona okudum ayrıca kimse başıma bela oldu keşke almasaydım felan yazmamış şu an için tek problem motorun ilerde yetersiz kalacağı yönünde ama 250 cc maddi açıdan beni aşar 2. ele de ben güvenemem zaten nakitte yok taksitle alacağım

caner
    öğrenci
     Regal Raptor 250e-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cb125 kullanan yakin arkadasim var guvenirlik acisindan sonuna kadar guven veriyor fakat her ne kadar performans onemli degil desen de ileri de isteyecegine eminim. Ben de rr250 var cb ye binince bu ne oyuncak gibi dedim.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)