Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    vizesi gelen açık egzozu olan kardeşlerime nacizane bir taviye, sanayide egzozun içine orjinal susturucuya benzer bir parça yaptırabilirsiniz. 20-30 YTL yi geçmez. muayeneden sonra çıkarırsınız. eğer yan çantanızda yer varsa motoru ısıtırken takıp sessizce ısıtır, sonrada çıkarıp yan çantanıza koyabilirsiniz. diyceksiniz ki sıcak egzoz, yanarız manarız, çanta yanar. onlarında çözümü var. yeterki istekli olun, her sabah söküp takıcam deyin, gerisi kolay.

benim fazer in deli egzoz sesi var. ben mecburen tak çıkar yapıyorum. yan çanta yok, motor ısınınca susturucuyu çıkarıp garaja koyup rölentide çıkıyorum. köşeyi döndümmü ver yansın :D
    hakkı
    DL1000

wert_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Bal
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9 Siyah
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vizesi gelen açık egzozu olan kardeşlerime nacizane bir taviye, sanayide egzozun içine orjinal susturucuya benzer bir parça yaptırabilirsiniz. 20-30 YTL yi geçmez. muayeneden sonra çıkarırsınız. eğer yan çantanızda yer varsa motoru ısıtırken takıp sessizce ısıtır, sonrada çıkarıp yan çantanıza koyabilirsiniz. diyceksiniz ki sıcak egzoz, yanarız manarız, çanta yanar. onlarında çözümü var. yeterki istekli olun, her sabah söküp takıcam deyin, gerisi kolay.

benim fazer in deli egzoz sesi var. ben mecburen tak çıkar yapıyorum. yan çanta yok, motor ısınınca susturucuyu çıkarıp garaja koyup rölentide çıkıyorum. köşeyi döndümmü ver yansın :D
    bunu söylediğin çok iyi oldu hakkı abi beni yeni egzoz parasında kurtardın ilk iş egzozu kestircem ama kesik olanlarada uyar mı bu parça bide hangi sanayi bu 6. sanayi mi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)