| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder dd-e6 350
İstanbul
AB Rh (+)Konu anilaki tarafından (10.August.2013 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Egzozlari yanmaz bantla sar ama bizim motorlarda hos durmaz
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun arkadaşlar ne kadar yanlış olsada zaman zaman hepimiz şortla makina kullanıyoruz ama sonu belli eksoz yanıkları çözümü ve doğru olanı tabiki uzun kot pantalon (mümkünse korumalar)![]()
RR 250d-9
İstanbul
0 Rh (+)Merhaba,
Şortla motor sürmekten çok yanıklarım var benim de ama geçen yaptığım bir kazadan sonra daha vahim bir durum var. Şortla sürerken yaptığım kazada ayağım fren pedalı arasında kaldığı için yaklaşık 3-4 cm açıldı ve 8 dikişle toplandı. Mideniz bulanmayacağını bilsem videosu mevcut :D Mümkünse şortla kullanmayın. Doktorun demesine göre biraz daha aşağıdan yırtılsa atar damara denk gelebilirdi. Bu saatten sonra koruma olmadan motora binmem
RR 250d-9
İstanbul
0 Rh (+)teşekkürler celil abi. Aynen bir musibet bin nasihat hikayesi
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Şortla kullanınca ilk yanığımı sağ bacağımdan aldım su topladı daha iyileşmedi...
İlk ve Son oldu... cızzzzzzzzzz
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)giy korumalı kıyafetleri canını sadece egsozdan değil her şeyden koru...
korumalı kıyafetler ne zaman işe yarar sorusunun cevabı """düştüğünde""" kelimesi değildir """üstündeyse""" işe yarar...
zaten şort la motora bindiğinde motordan gelen sıcak hava bile sürüş keyfini etkiliyor belli bir zamandan sorna alttan ısıtmalı fırın oluveriyorsun...
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)yaz sıcağının ortasında bile olsanız kesinlikle motoru kotla kullanmanızı tavsiye ediyorum. hem görüntü olarak iyi olur hem yanıklar için
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)