Hayırlı olsun, aynı duyguları bu sene başı bende yaşamıştım, seni çok iyi anlıyorum
Kazasız, arızasız uzun suruşler yaparsın umarım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Hayırlı olsun, aynı duyguları bu sene başı bende yaşamıştım, seni çok iyi anlıyorum
Kazasız, arızasız uzun suruşler yaparsın umarım![]()
34 EL 8118
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun , tekerin düz bassın inşallah , hoşgeldin aramıza.
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun abicim şu yazdıklarını okurken inan seninle aynı duyguları paylaştım allah kazasız belasız keyifli binmeler nasip etsin kısmet olursa inşallah 1 haftaya kadar bende aynı heyecanı yaşayacağım beyaz daytonayla aranızda olacağım inşallah 1 haftaya kadar :D
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Hayırlı olsun, kazasız güzel günlerde sürersin inşallh....
Regal Raptor 250 cc Spyder
istanbul
A Rh (+)inşallah arkadaşlar inşallah hep birlikte... benim için bu hamlenin ne demek olduğunu anlatamam ne hayal kurduysam ne için yola çıktıysam olmadı nasip değilmiş bende nerdeyse çocukluk hayallerime geri döndüm "değişmeyecek gitmeyecek şeyler için yaşa" artık sloganım bu ben biraz sakatımdır çocukluğundan beri cennette ejderhaların olduğunu düşünüp sevinen birinden pekte normal tepkiler beklemeyin :D
dominar 400
istanbul
A Rh (+)fotoları bile heyecanla yüklediğin apaçıkHayırlı olsun dikkatli sürmen dileğiyle
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
yok
istanbul
A Rh (+)hayaller gerçeğe dönüşmeye başladı bak belkide cennette ejderhalarda vardır![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)