Paranın yettiği en pahalı kaskı al dostum, alabiliyorsan Arai al, Nolan al, Shoei al... Chopper kaskı diye bir şey yoktur, iyi kask ve dandik kask vardır...
Ben acemice ve bodoslamasına daldığım için bu dünyaya önce motoru aldım, sonra da aynı dükkandaki bi kaskı... Fakat hiç güvenmiyorum kaskıma... Ne zaman ki kaska 300 euro falan ayırırım, bir o kadar da lastiklere ayırırım, o zaman cc yükseltme, sağına soluna janjan takma işlerine gireceğim... düşünce akıllanıyor insan, umarım düşmeden anlarsın kaskın önemini...
LS2 ve GDR gibi markalar sadece ekonomik oldukları için ve ülkemizde bolca çeşit ve bedende bulundukları için tercih ediliyorlar. Biz millet olarak şekilciyiz, güvenlik falan bizim için anlamsız. 4 yıldız, beş yıldız anlamam ben... Elime alıp inceleyince dandik olduğunu anlayabiliyorum. Bak tekrar söylüyorum, ben de GDR kullanıyorum, çünkü 300 eurom yok kaska verecek ama bu kullandığımız kaskın dandik olduğu gerçeğini değiştirmez. Kimseye de tavsiye etmiyorum...
Nasıl ki Harley Davidson 10 bin tl ye satılmıyorsa, "iyi bir kask" da 100 tl olamaz abicim... Malzeme kalitesi, işçilik, kaskın raf ömrü (2 yılı geçmişse alma) elli bin tane parametre var, yeterince uzun yazdığımı düşünüyorum...

r
i
0 Rh (+)