Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı EgemenDilsiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar.

taze bir regalci ve motorcu olduğum için size danışmak istediğim şeyi lütfen hor görmeyin, gülmeyin, darılırım valla

arkadaşımla beraber balkanlar turu yapma planımız var. vize-pasaport sıkıntısından öte sormak istediğim motorsikletin dayanma gücü. çünkü tek motor gidiyoruz ve modeli 150 e2. biraz hayali geliyor ama hakkaten gitmek için can atıyoruz sizler ne düşünüyorsunuz?Motorum 1000 kmde bu arada.
    1 kişi olsa belki tartışırız diyebilirim ama 2 kişi 150 CC makine ile maalesef imkansız olur.

Eğer tek kişi olsan ve vaktin bol olsa ve ayrıca en kötüsü makineyi orada bırakıp geri dönmeyi göze alabilirsen, bir çılgınlıkta olsa git derdim ama 2 kişi bile bile lades olur.

Türkiye içi 2 kişi 100 - 200 km. falan yol yaptın mı hiç? Konfor olayı ciddi sıkıntı olacaktır, onun için soruyorum. Bu şekilde kısa bir tur sana fikir verecektir

Bu arada okurken heyacanlandım, benim vaktim olsa denemek isterdim :mrgreen:

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    İmkansız diye bir şey yok ama 150 cc makine ile 2 kişi zor görünür.

250cc makine ile türkiyede gidilmeyecek yer yok, korkmanızada gerek yok.

Forumdaki birçok dostumuz 250 cc makinelerle nerelere gitti geldi Allaha şükür kimseler yolda kalmadı :mrgreen: (makine yüzünden). Oyüzden Diyorimki ;

250cc Regal Raptor dan korkmayın, Gezin doya doya.

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada okurken heyacanlandım, benim vaktim olsa denemek isterdim :mrgreen:
    Abiler,kardeşler uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.CBF 150 mi satmış bulunmaktayım.Forumdan da uzak kaldım bayağı.Allah izin verirse 2014-Nisan gibi 9 gün Balkanlar turu yapma planım var.Emra abi istersen ve müsait olursan beraber gidebiliriz. Forumdan değerli insanlarla yolculuk yapmak eminim daha zevkli olacaktır.

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler,kardeşler uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.CBF 150 mi satmış bulunmaktayım.Forumdan da uzak kaldım bayağı.Allah izin verirse 2014-Nisan gibi 9 gün Balkanlar turu yapma planım var.Emra abi istersen ve müsait olursan beraber gidebiliriz. Forumdan değerli insanlarla yolculuk yapmak eminim daha zevkli olacaktır.
    Hayırlı olsun abicim. Yeni makine aldın mı? Valla vaktim ve bütçem olsa bende çok isterim böyle bir gezi ama şimdi düşününce hayal gibi geliyor :( İnş. önce siz olmak üzere hepimize böyle bir tur nasip olur

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,022
    Beğenilmiş
    990
    "Abiler,kardeşler uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.CBF 150 mi satmış bulunmaktayım.Forumdan da uzak kaldım bayağı.Allah izin verirse 2014-Nisan gibi 9 gün Balkanlar turu yapma planım var.Emra abi istersen ve müsait olursan beraber gidebiliriz. Forumdan değerli insanlarla yolculuk yapmak eminim daha zevkli olacaktır."

Merhaba.

2014 nisan ayında ben ve eşim size eşlik edebiliriz.
    Fakat öncelikle TİGER 250 cc motorumu satıp yerine 350 RR almam gerek. O tarihe kadar değişikliği yapabilirsem sizinle beraberiz....

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cicada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "

Merhaba.

2014 nisan ayında ben ve eşim size eşlik edebiliriz.
    Fakat öncelikle TİGER 250 cc motorumu satıp yerine 350 RR almam gerek. O tarihe kadar değişikliği yapabilirsem sizinle beraberiz....
    Umarım o tarihlere kadar istediğiniz motoru alırsınız.Forumdan birileriyle olmak beni memnun eder.

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abicim. Yeni makine aldın mı? Valla vaktim ve bütçem olsa bende çok isterim böyle bir gezi ama şimdi düşününce hayal gibi geliyor :( İnş. önce siz olmak üzere hepimize böyle bir tur nasip olur
    Abi yeni makine ancak kışa doğru alırım gibi.600 lük enduro düşünüyorum kısmet olursa.Ondan sonra ver elini Balkanlar...

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yeni makine ancak kışa doğru alırım gibi.600 lük enduro düşünüyorum kısmet olursa.Ondan sonra ver elini Balkanlar...
    Hadi hayırlısı olur inş. abicim. Allah gönlüne göre bir makine versin inş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler