Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Orcun
    Yazılım Müh.
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile Motor dediler geldim.

Selamlar abilerim,kardeşlerim..

Adım Orçun, Aslen istanbulluyum ama şuan Ankarada ikamet etmekteyim (iş ve okul sebebiyle), bugüne kadar hep ufak tefek otomatik vitesli arkadaş motorlarını sürdüm hep içimde bi uhteydi motor sahibi olabilmek ama Aile'nin korkusu vs hep beni ters tarafa itti.

Yaş artık 24 olunca her ne kadar ailemi üzmek istemesemde hayat benim dedim ve küçüklükten beri hastası oldugum chopper/cruiser ailesine beyaz bir Daytona-250 ile katıldım.

10 Agustostan beri sokaklardayım ve yolda gördügüm her chopper/cruiser sürücüsünün birbirine selam vermesi ışıklarda yan yana gelip konuşması vs beni kocaman bi ailenin üyesi gibi hissettirdi, Sabahın 5 inde kalkıp işe motorla gitmeyi bekleyen 90 kiloluk bi çocuk moduna girdim tekrardan.

Bunun sonucu olarakta daha spesifik bi aileye üye olmak istedim ve internet üzerinde ufacık bi araştırma sonucu hemen siz çıktınız karşıma..

Uzun lafı kısası;

-Sohpet
    -Eğlence
    -Dostluk

ve

-Kocaman bi ailenin en yenisi olmak için burdayım, umarım benide aranıza alıp kabullenebilirsiniz

(Dipnot: Rap'ten nefret ederim, varsa rapçi üyelerimiz kusuruma bakmasın şimdiden.. Chopper/Cruiser varsa işin içinde HardRock-Glam dinliceksin.. )

Tekeriniz düz bassın!

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı AkSakal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar abilerim,kardeşlerim..

Adım Orçun, Aslen istanbulluyum ama şuan Ankarada ikamet etmekteyim (iş ve okul sebebiyle), bugüne kadar hep ufak tefek otomatik vitesli arkadaş motorlarını sürdüm hep içimde bi uhteydi motor sahibi olabilmek ama Aile'nin korkusu vs hep beni ters tarafa itti.

Yaş artık 24 olunca her ne kadar ailemi üzmek istemesemde hayat benim dedim ve küçüklükten beri hastası oldugum chopper/cruiser ailesine beyaz bir Daytona-250 ile katıldım.

10 Agustostan beri sokaklardayım ve yolda gördügüm her chopper/cruiser sürücüsünün birbirine selam vermesi ışıklarda yan yana gelip konuşması vs beni kocaman bi ailenin üyesi gibi hissettirdi, Sabahın 5 inde kalkıp işe motorla gitmeyi bekleyen 90 kiloluk bi çocuk moduna girdim tekrardan.

Bunun sonucu olarakta daha spesifik bi aileye üye olmak istedim ve internet üzerinde ufacık bi araştırma sonucu hemen siz çıktınız karşıma..

Uzun lafı kısası;

-Sohpet
    -Eğlence
    -Dostluk

ve

-Kocaman bi ailenin en yenisi olmak için burdayım, umarım benide aranıza alıp kabullenebilirsiniz

(Dipnot: Rap'ten nefret ederim, varsa rapçi üyelerimiz kusuruma bakmasın şimdiden.. Chopper/Cruiser varsa işin içinde HardRock-Glam dinliceksin.. )

Tekeriniz düz bassın!
    Hayırlı olsun Kardeşim aramıza hoş geldin Tekerine taş gelmesin

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin. Ben de aynı sebeplerden motor almayı 5 yıl erteledim. 5 yıldır bu forumu takip ediyordum ve ben de senin gibi artık yeter ailem hiç isteme de bir Regal Raptor almadan yaşayamayacağım dedim. Ancak onları üzmemek ve içlerinin bir nebze rahatlamasını sağlamak için kendi kendime ne kadar koruma varsa kullanacağıma dair söz verdim. Bu konuda senin de hassas davranmanı tavsiye ederim zira biz Türk milleti olarak başımıza gelmeden adam olmayız. Sonra da geri dönülmesi mümkün olmayan durumlarla karşı karşıya gelebiliriz özellikle motor konusunda.

Tekerin düz bassın ve ikarus sendromuna dikkat et

Orcun
    Yazılım Müh.
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kizil_atli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin. Ben de aynı sebeplerden motor almayı 5 yıl erteledim. 5 yıldır bu forumu takip ediyordum ve ben de senin gibi artık yeter ailem hiç isteme de bir Regal Raptor almadan yaşayamayacağım dedim. Ancak onları üzmemek ve içlerinin bir nebze rahatlamasını sağlamak için kendi kendime ne kadar koruma varsa kullanacağıma dair söz verdim. Bu konuda senin de hassas davranmanı tavsiye ederim zira biz Türk milleti olarak başımıza gelmeden adam olmayız. Sonra da geri dönülmesi mümkün olmayan durumlarla karşı karşıya gelebiliriz özellikle motor konusunda.

Tekerin düz bassın ve ikarus sendromuna dikkat et
    Her ne kadar deri yelek üstü bandana güneş gözlügünün ne kadar karizma/cool olması çok büyük bi gerçek olsada aynı şekilde daha motorumu almadan 4-5 ay önce tüm korumalarımı aldım koydum kenara.. Tam takır terminatör gibi sürüyorum zaten.. Motora binmem 20 dk sürüyo

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,629
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Orçun aramıza hoş geldin :D
    yeni Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin
    ankarada yalnız değilsin orada çok arkadaşımız var

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. kazasız iyi sürüşler dileklerimle....

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Oldukça güzel bir tanıtım yazısı olmuş yüreğine sağlık ....
    İnan bu çok güzel ve büyük bir aile
    MOTOR GÜZEL ŞEY YA ....
    aileye hoşgeldin

serhatsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Sezer
    Endüstri Mühendisi
     Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aramıza hoşgeldin Orçun.
    Ankara da çok sağlam RR ciler var. Onlarla birlikte sürüş yaptığın zaman bu işten daha fazla zevk alacaksın
    34 EL 8118

Uğur Yalçın
    Firma Temsilcisi
     RR 250 E 9B
     avrasya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin Orçun

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin :|
    "CaRPe DieM"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)