Selamlar abilerim,kardeşlerim..
Adım Orçun, Aslen istanbulluyum ama şuan Ankarada ikamet etmekteyim (iş ve okul sebebiyle), bugüne kadar hep ufak tefek otomatik vitesli arkadaş motorlarını sürdüm hep içimde bi uhteydi motor sahibi olabilmek ama Aile'nin korkusu vs hep beni ters tarafa itti.
Yaş artık 24 olunca her ne kadar ailemi üzmek istemesemde hayat benim dedim ve küçüklükten beri hastası oldugum chopper/cruiser ailesine beyaz bir Daytona-250 ile katıldım.
10 Agustostan beri sokaklardayım ve yolda gördügüm her chopper/cruiser sürücüsünün birbirine selam vermesi ışıklarda yan yana gelip konuşması vs beni kocaman bi ailenin üyesi gibi hissettirdi, Sabahın 5 inde kalkıp işe motorla gitmeyi bekleyen 90 kiloluk bi çocuk moduna girdim tekrardan.
Bunun sonucu olarakta daha spesifik bi aileye üye olmak istedim ve internet üzerinde ufacık bi araştırma sonucu hemen siz çıktınız karşıma..
Uzun lafı kısası;
-Sohpet
-Eğlence
-Dostluk
ve
-Kocaman bi ailenin en yenisi olmak için burdayım, umarım benide aranıza alıp kabullenebilirsiniz
(Dipnot: Rap'ten nefret ederim, varsa rapçi üyelerimiz kusuruma bakmasın şimdiden.. Chopper/Cruiser varsa işin içinde HardRock-Glam dinliceksin.. )
Tekeriniz düz bassın!

Daytona 250
Ankara
A Rh (+)