Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

sezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

2500 km'lik İlk motor turumu tamamladım...

Uzun zamandır yapılan motor gezilerini gıptayla, iç çekerek takip eder gün gelir bir gün benimde gün gelir böyle geziler yapacağımın hayalini kurardım ve işte ilk motor gezimi yaptım. İnanılmaz zevk aldım.
    Motorla memlekete geldiğimde çok yakın bir arkadaşım "Nasıldı motorla istanbul'dan buraya gelmek" diye sordu, ben de "çok yorucuydu ama bi o derece de zevkliydi" dedim. Arkadaşım bana "desene aynen seks yapmak gibi bi şey bu"
    Harika bi tasvir oldu bence. Motorla gezi yapmamış birine motor sürmenin nasıl bi şey olduğu ancak en iyi bu cümleyle anlatılabilirdi...
    "MOTOR SÜRMEK SEKSE BENZER" yorulursun ama çok zevk alırsın, dinlenince bi daha sürmek istersin, doyumsuzca...

Şubatta almıştım motorumu, birçoğunuzla yaptığımız Bursa ve Şile gezilerinde kısa da olsa tanışma fırsatı bulduk. Bu hafta sonu sakarya'da daha da pekiştiririz arkadaşlığımızı inşallah. 22-26 temmuz Aksaray'daki semineri bahane ederek ondan sonrada 10 gün izin kullanarak motor gezimi gerçekleştirmeye karar verdim. Tabi eşim başta olmak üzere babam da motorla geziye çıkmama karşı çıktılar, hatta babam sen yolda iken ben geceleri uyuyamam dedi. Bende kızmışım "uyuma baba 1 hafta nolcak" dedim.
    I. GÜN YOLA ÇIKIŞ... İSTANBUL'DAN ANKARA'YA
    Motorumun bakımını yaptım temizledim, artık yola hazırdı, Cuma akşamından eşyalarımı küçük valize sığdırdım. 3 tane bagaj bağlama lastiği aldım. C.tesi sabahı kalktım, motora eşyaları yükledim. Kağıthane merkezde börekçide kahvaltı yaparken hava kapanmaya başlamıştı. “Eywah, herhalde yağmur yağacak” dedim içimden. Eve dönüp kışlık montumu giydim ve çıktım yola. İlk molamı kurtköydeki opette verdim. O kadar çok heyecanlıyım ki her yanım gerilmiş. Bindim motora daha sonraki durak Bolu’yu geçtikten sonra bir köftecide durdum. Ama köftesi beş para etmediği gibi pahalıydıda.

Oradanda yola çıkıp ankaraya...

Ankaraya varmadan bir benzileğe girdim, gerginlikden öyle yorulmuşum ki montu ağaçların altına yazıp üzerine uzandım yarım saat uyuyuvermişim. Ankarayı iyi bilmiyorum ama telefonun GPS i sayesinde yeğenimin evini buldum. Akşam bi güzel ankaranın altını üstünü getirdik. Sabahleyin yola düşme vakti, kahvaltı filan derken benim çıkmam 12 yi buldu. Hedef Aksaray.

yeğenimin evinin önünden.
    Konu sezar tarafından (03.December.2013 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)