Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı KURTBEY7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bende düşünüyorum nerden nekadara aldınız ? Kaç taksit ? Bilgilendirirseniz memnun olurum :?:
    Yukarıda linki olan MOTOSİKLETÇİM den aldım. Sahibi olan Yüksel abi çok yardımcı oldu, hala daha yardımcı olmaya devam ediyor. sürekli telefonla taciz ediyorum Yüksel abiyi 7500 tl ye aldım nakit taksitli fiyatları nedir bi fikrim yok. Ha yok ben İstanbul'a gidemem diyosan adresine kargo yapıyolar kapına geliyo motosiklet

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Sunay gözün aydın Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin kıyafetlerin kaskının rengi çok uyumlu olmuş ve acayip karizmatik olmuşsun

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunay gözün aydın Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin kıyafetlerin kaskının rengi çok uyumlu olmuş ve acayip karizmatik olmuşsun
    Teşekkürler abi elimden geldiğince uydurmaya çalıştım kıyafetleri. Mont tek başınayken racing havası veriyor ama motosikletin üzerindeyken chopper e uyumlu oluyor. Bukalemun gibi Şimdilik 20km yaptım iyiydi bakalım gerisi nasıl gelecek :mrgreen:

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda linki olan MOTOSİKLETÇİM den aldım. Sahibi olan Yüksel abi çok yardımcı oldu, hala daha yardımcı olmaya devam ediyor. sürekli telefonla taciz ediyorum Yüksel abiyi 7500 tl ye aldım nakit taksitli fiyatları nedir bi fikrim yok. Ha yok ben İstanbul'a gidemem diyosan adresine kargo yapıyolar kapına geliyo motosiklet
    hayırlı uğurlu olsun abicim allah kazasız belasız binmek nasip etsin birde sorum olacak kızmazsan sen kargo ile mi aldın motoru istanbuldan bursaya kargoyla mı geldi ve kaça mal oldu sana kargo dahil bende sıfır almayı düşünüyorum o yüzden sordum

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun abicim allah kazasız belasız binmek nasip etsin birde sorum olacak kızmazsan sen kargo ile mi aldın motoru istanbuldan bursaya kargoyla mı geldi ve kaça mal oldu sana kargo dahil bende sıfır almayı düşünüyorum o yüzden sordum
    Estağfirullah kızmak ne kelime. Devenin kulağındaki kıl kadar bişey biliyosam bunuda sizlerle paylaşıyosam kızmam aksine mutlu olurum.

Evet kargo ile geldi bana motor. İstanbul'a bile gitmedim Yüksel abi sağolsun çok ilgilendi.

Telefonla aradım, siparişi verdim, banka havalesi ile kaparomu yatırdım, motosiklet hazır olunca paranın geri kalanını yine havale ile yolladım ve başladım beklemeye. Bikaç ufak aksilik sonrası motorun bana gelmesi bir hafta gecikti ama olsun sonunda motor Bursa'da ki kargo firmasının deposuna geldi ve ben adresime teslim edilmesini beklemeden gittim depodan aldım ve mutlu son

Bu arada kargoya 60 TL verdim Yani İstanbul'a gidip kendim alsam gelsem motoru 150-200 TL ye patlayacaktı bana, kargoyla 60 TL

Eleca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet
    TTnet&Türktelekom
     Regal Raptor DD 250E-9B
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayirli olsun kardeşim.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)