Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Sunay geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama bunlar arıza değil şöyle

vites çubuğunu fabrika tam sıkmamış anlaşılan oda sallantıdan iyice gevşeyip çıkmış senin yaptığın gibi yerine oturttup ayarını yapıp her iki başta olan somunları küçük rotların (oynak yerler) tarafında sıkar kitlersen bir daha öyle bir şey kesinlikle olmaz
    stop etme olayı yüksel abinin dediği gibi çok düşük süratte 5 .inci viteste olursan makina stop eder motorun hızına uygun vitese düşmen gerekir ayrıca arada şunu söyleyeyim yokuş inerken yokuş çıkma vitesine düşmen gerekli doğru kullanış öyle
    birde depoda benzin az ise makina baş aşağı veya yukarı yokuş çıkarken makina depodaki benzin deliğinden delik boşa çıktığı için benzin alamaz makina stop eder düze gelince benzin deliğe gelir makina çalışır böyle durumda depo altındaki vanadan yedek depoya geçersen böyle bir durum olmaz kolay gelsin

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunay geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama bunlar arıza değil şöyle

vites çubuğunu fabrika tam sıkmamış anlaşılan oda sallantıdan iyice gevşeyip çıkmış senin yaptığın gibi yerine oturttup ayarını yapıp her iki başta olan somunları küçük rotların (oynak yerler) tarafında sıkar kitlersen bir daha öyle bir şey kesinlikle olmaz
    stop etme olayı yüksel abinin dediği gibi çok düşük süratte 5 .inci viteste olursan makina stop eder motorun hızına uygun vitese düşmen gerekir ayrıca arada şunu söyleyeyim yokuş inerken yokuş çıkma vitesine düşmen gerekli doğru kullanış öyle
    birde depoda benzin az ise makina baş aşağı veya yukarı yokuş çıkarken makina depodaki benzin deliğinden delik boşa çıktığı için benzin alamaz makina stop eder düze gelince benzin deliğe gelir makina çalışır böyle durumda depo altındaki vanadan yedek depoya geçersen böyle bir durum olmaz kolay gelsin
    Sağol abi. İşte bu can sıkıcı durum gecenin 1'inde ıssızda yaşandığı için dahada can sıkıcı oldu :?
    Yarın öbürgün hemen bi sosis çanta alıp içine takım taklavatla dolduracam bu gibi durumlar için

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    regal çin markasıdır ama kolay kolay adamı yolda bırakmaz yeteki bakımlarını ve kontrollerini düzgün yaptırın, ben güveniyorum motora

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    regal çin markasıdır ama kolay kolay adamı yolda bırakmaz yeteki bakımlarını ve kontrollerini düzgün yaptırın, ben güveniyorum motora
    Bende güvenmesem almazdım motoru güveniyorum ama montajı düzgün yapılmayan parça daha hayati bi parçada olabilirdi, sürüş esnasında tehlike yaratabilecek bi parçada olabilirdi insanın içine ister istemez bi kurt düşüyor. Yoksa tabiki motor arıza verebilir çin malı yada değil fark etmez bu doğal bişey.

Servise götürüp bütün parçalarını kontrol ettirmemde fayda var diye düşünüyorum.

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Stop etme olayı benimde başıma gelmişti ama ben jiklesini açık unutmuştum. Sorunu bulana kadar çok stop etti ama Nolmaz nolmaz jikleden emin ol bence bazen böyle küçük unutkaanlıklar olabiliyor.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)