| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Yalova buluşması öncesinde motorun ilk 200-300 km yağ deşimini yapıp orada fazla km yapmamak için cuma işten biraz erken çıkıp motoruma atladığım gibi Tekirdağ istikametine doğru normal bir tempoyla (malum rodajdayız) yola koydum.
Marmaraereğlisinde bir mola verince telefon çaldı ve misafir geleceğini öğrenip geri dönmeye karar verdim. Telefon gelmeze Tekirdağ'ı bulur bir köfte yer dönerdim diye tahmin ediyorum.
Cumartesi günü Motorland'a gidip yağ değişimini yaptım. Kontroller vs. bitti atladım motora Avcılar'a kadar yoğun bir trafik mücadelesinden sonra metrobüs durağının oralarda km göstergesinin çalışmadığını farkettim.
Tekrar dön geri Motorland'a. İyi dönmüşüm montaj esnasında ön tekerleğe yanlışlıkla scuter mili takıldığını öğrendim. Sonra orjinali ile değiştirildi ve yine kontroller yapılıp tekrar aynı çileyi yaşayarak Avcılar trafiğini atlattım.
Bu arada kullanırken birkaç sefer ikinci vites atmasını farkettmiştim, Yalova dönüşü kısmetse hem 1.000 km tamamlar hemde vites kutusu problemini ikisini birden halletmek için Motorland'dan randevu ayarladım.
Marmaraereğlisi bir iki kare ile vedalaşalım.
![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
dominar 400
istanbul
A Rh (+)Ömer abi Avcılar sahilden git trafik olunca : ) Koca makinayı scooter sanmaları da komik![]()
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
Yok
Kırklareli
A Rh (+)Acaba 250 lik spyder için plaka ve ruhsat masrafı ne kadar tutuyo?
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde binin. lakin vites atlama problemi olduğunu söylediniz.. bunu bir kaç yerden daha duydum. bu sadece spyder a has bir problem mi yoksa daytonalarda da oluyor mu?

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Teşekkürler, Celil gerekli bilgiyi vermiş, çok yoğun bir şekilde vitesten atma olmuyor. Yaklaşık 3 ayda toplasan 6-7 kez ancak olmuştur. Ama asıl konu neden garantiden tamiratı varken öyle kullanalım diyerek yaptırdım. Artık bir sıkıntı yok.
Celil yazmış, rakamlar aşağı yukarı o seviyelerde.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Spyder candır![]()
Konu Ahmet Ateşler tarafından (30.September.2015 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)