CELİL ABİDEN :mrgreen:
barış hem suçlusun hem güçlü adam makinayı değiştirdi bir başlık açıpta yeni makinam bu dedinmi resimleri koydunmu hadi onları geçtim dyelim foruma hiç ugruyormusun cezalısın arayı kısa sürede kapatman gerekli anca ö zaman affederim :mrgreen:![]()
Evet Celil abi haklı hepiniz iyi dostlarsınız bazen zaman hiçbirşeye yetmiyor son dönem biraz yoğunlaştım özetle Cemin Kymko xciting 250i si ile benim spayderi takas ettik sebep ise benim hergün evden işe 40km trafikte yorulmamdan kaynaklıdır açıkçası keyif motorundan çok konfora ihtiyacım vardı şu an çok şükür rahatım.Fakat motor kullanmaya başlama sebebim hep bir cupper kullanmaktı spayder düşük fiyatı ile o hazzı almamı sağladı biraz daha yerleşik bir düzene geçtiğimde ilk işim yine bir cupper almak olucak bu tarzı ve sizin gibi dostları herzaman istiyorum.Cem yakın zamanda satılığa çıkardı spayderi kendisine sordum motorun herangi bir sorunu olmadığını söyledi anladığım kadarı ile bir dönem motorun herçeşidinden uzak kalmak istiyor uygun fiyata ilana koymuş motora kefilim heryeri sağlam ve özenle bakılmıştır benim kadar sık keyfe Ali ustaya giden yoktur sanırım alana hayırlı olsun.Benim Kymkoya gelince ben daha önce hiç scother kullanmamıştım oldukça rahat çok güvenli fren hissi veriyor kısaca araba gibi çoğu zaman 2 kişide bindiğiniz zaman arkadakini hissetmiyorsunuz dengeli ve uzun yolda rahat bir motor fakat parçaları ve bakımları biraz pahalı :mrgreenlakamda TS malum bende Trabzonluyum:mrgreen:
SAYGILAR![]()

DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)
lakamda TS malum bende Trabzonluyum:mrgreen: