Evet sonunda bende motorlandım. Motosikletcim Yüksel Abi'den Beyaz renk 250e-6c Daytona aldım. Ancak ruhsat işlemleri vs daha süreceği için motoru teslim almam 2 haftayı bulur gibi geliyor. En azından 1 ay falan bu yaz bitmeden biraz motora binebileceğim. Motoru alana kadar koruma ekipmanlarını alacağım.
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7179 tanışma yazıma buradan ulaşabilirsiniz. çok pis içimi dökmüşüm :D
Son olarak çarşamba gününe üsküdar emniyetten randevu aldım ehliyetin dosyalarını vericem içeri. Becerebilirsem çarşamba gününe ümraniye emniyetten ruhsat için randevu alıcam ve 2 işi 1 günde halletmeye çalışıcam işten 1 defa izin almak için. Randevu almak da baya çileli bir işmiş bu arada. ne zaman açılacağı tam belli olmuyor bi açıldımı 5 dakikada hemen doluyor.
Bir de arkadaşlar zorunlu trafik sigortası tavsiyelerinizi bekliyorum. salı akşamı poliçeyi kesitirip çarşamba içeri vermem gerek.
Motoru alır almaz 40km lik bir yolum olacak. Dualarınızı bekliyorum :D Biraz şoförlüğü pişirince inşallah buluşmalara katılırım.
Bu arada Celil abi ilgine teşekkür ederim.

2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)
tekerin düz bassın.. nereye gitmek istiyorsan oraya bak
çok ilgi çekiyo çünkü başına bi iş gelmesin benim gibi