| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)O kadar uzun süre sende tavuklar, inekler, atlarla birlikte yaşarsan,abla, kocası, tavuklar, inekler, atlar diye tekdüze sıralar insanlar.:mrgreen:
Hem sen ne kadan,ne kadan dikkatlisin öyle.Yine pirelenmeye başlamışsın maaşallah.Hafta sonu iyi dinlendin galiba.:mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)İmza: Aristo :mrgreen:
abi hiç sorma, sinirimden gülüyorum. Haftasonu dinlendim dinlenmesine de, akü de girdi işin içine, bu hafta yalova var. Bugün telefon aldım, ege turunun kredi kartı borcu karşıma çıkacak, bu hafta iki dostumun düğünü var, Üstüne bi de dün başkanlarla sohbet içerisinde benden eylülde onları Erdek tarafına kampa götürmemi istediler, motorun taksitleri daha bitmedi.. Anladın mı yani saldıracak yer arıyorum, baya bi genişledim, batağa doğru sürükleniyorum. Yüzümü güldürmeye çalışıyorum
hiieeaaaooouuaaa
![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)arkadaşlar cuma tatil olduğundan iş yok hareket saatini 11.00 incirli 12.00 eskihisar feribot yapsak ne dersiniz
Listede ismi olanlardan acil dönüş bekliyorum ????
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yav Celil'im öğle güneşinin tam ortasında moturmu sürdürecen şimdi erkenden ne etcez festival alanında eski saat iyiydi hem Recep'in işyerinden izin alması sıkıntı .Bu saate göre daha da sıkıntı olabilir.En azından saat 14:00 gibi hareket olsun
Fakat çoğunluk ne derse uyacağız herhalt....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)