GELEN TÜM ARAKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER GÜZEL BİR FESTİVAL DAHA SONA ERDİ
Resimler hazırlanıyor :mrgreen:![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GELEN TÜM ARAKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER GÜZEL BİR FESTİVAL DAHA SONA ERDİ
Resimler hazırlanıyor :mrgreen:![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar gelen herkese ayrı ayrı tesekkur ederiz. Çok keyıflı bir festıval gecırdık . Uzun sureden berı bu olaylardan kopmustum ; sızlerle beraber vakit gecırmek , muhabbet etmek ve yol yapmak cok keyfılıydı kendıme geldım valla bundan sonra benı daha sık goreceksınız![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaslar butun resımlerı toplayıp album yapıcam bılgınıze
elinizdekı tum resımlerı
aidikurt@gmail.com atarsanız sevınırım
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Birileri o kartingin hesabını verecek. Seneye her iki ekipte yer alıcam
Bu arada Sakarya'ya (Egsoz şampiyonluğu olan) 1100 Dragstar'la döndüm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eko çatla patla e mi![]()
"CaRPe DieM"
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Çok ağır oldu be Ruşen abi.Bu kadar laf edeceğini bilseydik.Senden zırnık isteyene lanet ederdik.
Evet haklısın bizler kamp yapmasını bilmiyoruz belki.Belki de maddi yokluklara rağmen sadece beraber olmak,dostane sohbetler yapmak,eğlenmek,stresimizi atmak amacıyla bütün imkanlarımızı zorlayarak festivale geldik.Eksiğimiz gedimiz var belki ama bu kadar da yüzümüze küfreder gibi vurmanın ne alemi vardı.
Ben kamp yapmış, kamplara katılmış bir adam değilim.Ayrıca kamp yapmaktan nefret etmeme rağmen eşimi, çocuğumu yalnız bırakma pahasına daha önce grubumuzun hiçbir kampına katılmamama rağmen sırf bu arkadaşlık ve dostane ortama katılabilmek için son iki kampa da geldim,adabı örfü bilmem. Biz anadan doğma kampçı değiliz kusura bakma.Hatta kurduğum çadır dahi Celil'indir.Sen yaş itibariyle bizlerin büyüğüsün.Bizlere önder,rehber olacağına sırttan bıçaklama çabasındasın.Ne yapmak istediğini açıkçası pek anlamadım.Yorum yapmak istemişsin ama batırdın be abi.
Bu forum yardımlaşma forumudur her alanda ben ne imkanım varsa paylaşmaktan çekinmem yardım yaptığımda da arkadan konuşmam.Kaypaklık yapmam.Rahatsız olduğum bir konu varsa da ilgili kişilerle yüz yüze konuşurum.Sonradan yazmanın hiçkimseye bir faydası olmuyor be abi.
Olmadı be abi.Olmadı........................................ ...................
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)