ben perşembeden ordayım.. beklerim efeemm..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)ben perşembeden ordayım.. beklerim efeemm..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)İlker, 4 buçuk saatte alınacak yol değil orası... Otobanda gazlarız, eyvallah da gerede otobanından saptıktan sonra enteresan güzergahlardan geçeceğiz. Özellikle ismetpasa-kurtçimeni (çerkeş'e gelmeden önce) arasındaki yol iniş olmakla birlikte virajlı dağ yolu, zemin de genellikle tırmıklı, hani şu buzlanmaya karşı yol tutuşunu artıran cinsten. Süratimizi azaltacak o kısım... Çerkeş ve sonrası ise keyifli olmakla beraber genellikle 3 şerit ama gaz kapatmaya müsait değil, malum yerleşim birimlerinin arasından geçeceğiz...ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Benim tahminim, molalarla birlikte en az 7 saat yolculuk süresi olur, daha fazla sürerse de sürpriz olmaz...
Ben, gündüz çıkıp keyifli keyifli gitmek taraftarıyım, etrafı göre göre. Eğer siz geceden çıkacaksanız, ben yalnız gideceğim sabah...
Bence cumartesi sabah 6:00'da tekerleği döndürelim.
yol yapalım yol
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)selçuk bana her türlü uyar ama orada bolca vakit geçirmek için c.tesi sabahı olabildiğince erken gaz açalım derim
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Kesinlikle haklısın. 6 dedim ama daha erken de olabilir... 28 Temmuz'a doğru netleştiririz gerçi ama dediğin gibi erken olsun. Bir gün önceden erken yatarız olur biter...ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Gece yolculuğu, uzun olacağından dolayı yıpratır bizi...
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)gece işi banada pek sıcak gelmiyo cumartesi içinde 04 gibi çıkmak daha avantajlı gibi izmit civarı şafak söker öğlen sıcağını yemeden dipsiz gölde oluruz gibi ,tahmin ediyorum 7 saatten önce bitmez o yol
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)gece çıkmayın sinek çok.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)tamam ortası olsun saat 05,30 da kozyatağı cafour önünden gaz açalım. öğlen 12 gibi orda olalım
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
İstanbulcemaat eh artık yazayım dedim. yüksek ihtimalle geleceğim ? biliyosunuz dünyanın öteki ucu olsa gelirim. :evil: :evil:
fakat şimdiden ok vermek istemiyorum çünkü seçimde ankarada olacağım ayın 22 sinde ordanda babamlar yazlığa falan geçecem derse
şoförlük yapmak zorunda kalıp iznimi yazlıkta çürütebilirim![]()
![]()
o yüzden ayın 20 si gibi netleşmiş olur benim işim.
ilkerim ben o raptorun bilyelerini bi yakalarsam :P :P :P
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Süper... Çok keyifli olacak... Yolu ben biliyorum bu arada, dert etmeyin...ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evetttt elleri görelim o zaman
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)