bozmaz komtanım yanında içilen R vitamini buna engel oluyo siz rahat olun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)bozmaz komtanım yanında içilen R vitamini buna engel oluyo siz rahat olun
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Yenisin ilk mesajı...hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ...AHD Nickli Üyeden Alıntı
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kardeşim hoş geldin kendini tanıtırmısın motorun varmı varsa regalmi yaptığın en uzun km ne kadar kıçın dayanacakmı 450 KM ye :mrgreen:AHD Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)mehmet kardeş
bu etkinliğe az zaman kaldı.son durumlar nedir gezi için bir bilgi tazeleme geçermisin lütfen
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
honda innova
Türkiye
B Rh (+)HEPINIZDEN ONCE BEN GELDIM... kasatamonudayım:D
Arkadaşlar mesleğim bankacılık ve işim gereği sürekli seyehat yapıyorum. Bugun tesadufen bankam gorev olarak istanbuldan kastamonuya gonderdi. bakalım nasılmış dipsiz kuyu hepinize söyleceğim pazar günü uğrarım herkese sevgiler saygılar.... belkide geri donmem sizi buırada karsılarim. nede olsa 15 gün buradayımama motroum istanbulda :(
Siyah OKUZUM RAPTOR.. MOTORSIKLET OKULU KURMALIYIZYuNuS eMrE
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)sen iste yeterki motorunu getirecek birileri vardır adresi ver anahtarları kimden alıcamızı söyle yater
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)aynen öyleyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Yunus kardeşim senin meseleyi Emre LTD de konuştum çok üstlerine gittim sonunda kabullendiler yaptıkları haksızlığı sen bundan sonraki bakımda hatırlat senden ya bakım parası almayacaklar yada az bir para alacaklar benide mutlaka bakıma giderken haberdar et.yunusemre Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada dipsiz gölden dönüş zamanına geliyor bizim etkinlik sen dönme bekle orada pazar akşamı hep beraber döneriz.
İstersen motorunu da getirirz sen merak etme motor açmada uzman arkadaşlar var.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
null
Ankara
A Rh (+)Selam arkadaşlar,Geçen gün şenliğn yapılacağı yerdeki işletmeci arkadaşla görüşmemizde fiyat konusunda daha da yardımcı olma sözü aldık, bilgilerinize...
Ayrıca out door etkinliklerde yazlık montlar, 4 mevsim mont, yurtiçi gidiş-dönüş uçak biletleri, full koruma, tişörtler, eldivenler, Amasra-Çakraz'da haftasonu tatili, ücretsiz yol sürüş eğitimi, eğitim kitapları, cd'ler, sweatler, temizleme solüsyonları, mey içkiden hediyeler aklıma gelenleri... Boş yok, yarış yetmedi çöp çektireceğiz :D
Girişte alacağınız biletleri de kaybetmeyin Cumartesi akşamı yapılacak çekilişte hediyeler kazanabilirsiniz.
Selamlar, sevgiler...
"Gidecek daha çok yolumuz var..."
caponord
Samsun
B Rh (+)alllaaahhhhhh.. ekşınmış beaa....valla çok güsel olacak bu gezide.......kubilay Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşş...istanbul tayfasıııı.... gelmeyenin dibi düşsün emii..... :P :P :P
eskişeeerrr tayfasıııı.. gumandanlarım.... bah sizde geliyonuss eksik kadro istemiyosss.... :P![]()
kino babaaaaa.... sende bi yolunu bul kaçıver yengemizi ve küçük kinolarıda unutma......:lol:
aksu babaaaaaa..... angaradan gelmek çocuk oyuncaa zaten .. sana hiç bişi demiyom .. geleceen kessin çünküm....![]()
spidi yalovalısı ..... sen de gel la.... :P :P :P :P dereden depeden atlarsın mötürünlen... :P :P :P
HANDO da gelecek ....kaçmas bu gezi...hemide tanışmış oluruss....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)