VAKİT YAKLAŞIYOORRRRRR. YOL YAPMAK LAZIMMMMMM
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)VAKİT YAKLAŞIYOORRRRRR. YOL YAPMAK LAZIMMMMMM
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Tamam Kubilay arkadaşım teşekkürler. Hitit Motosiklet sitesine de yazmıştım bir iki kelime. Sizden toplanma yeri ile ilgili detayları belli olunca öğreniriz.kubilay Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)ŞŞŞŞŞ... BEN PERŞEMBE ÖĞLEN ORDAYIM.....BİRİ BENİ TIRMALASIN.....AMAN DURDURSUN DİİCEEDİM...... :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
null
Ankara
A Rh (+)Okan kardeş perşembe ilk gelen 3 kişiden biri sen olursunumarımda hediyelerini kaparsın.![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)O ZAMAN ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİİM.. GARANTİ OLSUN....EHİEHİEHİ...kubilay Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
null
Ankara
A Rh (+)Bu iyiydi bak![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Vay be bu ne hız gene beş Raptor gücündemi gelcen
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)bu sefer harbi raptor gücüyle gelecem.... geçen sefer yarıldım yavv.. ne kadar benzinci varsa uuradık yolda...yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)la bu tosyalılar ne vercek anca bi torba pirinç verirler oda kırık cinsinden :P :P :P
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa dostlar o kadar gelmek ıstıyrm tosyaya ama ızın vermedıler patron mılletı degılmı sevkıyatı ıslerı aksayınca para hesabına oturyrlar yokmu oyle ozel soforluk kurtarın benı yaa paranın gozu kor olsun gonlu hep acık ve benı gorsun :lol:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)