Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

Ön Çamurluğa Heykelcik

Selam Dostlar,

Ön Çamurluğuma Madeni Bir Kızılderili Heykelciği Takmayı Planlıyorum, Bu Tarz Denemesi Olupta Negatif Bir Etkenle Karşılaşan veya Fikirsel Olarak Kullanımda Negatiflik Doğracağını Düşünen Arkdaşlar Düşüncelerini Açıkça Yazarlarsa Sevinirim.. Malum Ön Çamurluğumuz Plastik Alaşımlı; Acaba Zamanla Rüzgarın Kuvveti ile Ön Çamurlukta Montaj için Açılacak Deliklerden Başlayan Bir Yırtılma veya Kırılma Söz Konusu Olurmu..

Herkese Sağlıklı ve Dengeli Sürüşler Dilerim..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende kartal var ama delmek yerine güzel bir çift taraflı bir bant kullandım.su ana kadar bi sorun cıkarmadı.

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Re: Ön Çamurluğa Heykelcik

Alıntı OturanBull Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Dostlar,

Ön Çamurluğuma Madeni Bir Kızılderili Heykelciği Takmayı Planlıyorum, Bu Tarz Denemesi Olupta Negatif Bir Etkenle Karşılaşan veya Fikirsel Olarak Kullanımda Negatiflik Doğracağını Düşünen Arkdaşlar Düşüncelerini Açıkça Yazarlarsa Sevinirim.. Malum Ön Çamurluğumuz Plastik Alaşımlı; Acaba Zamanla Rüzgarın Kuvveti ile Ön Çamurlukta Montaj için Açılacak Deliklerden Başlayan Bir Yırtılma veya Kırılma Söz Konusu Olurmu..

Tak dostum tak bende bir inek kuru kafası takacağım tabii gerçek ama tam istediğim gibi bulamadım henüz

:D bu nikin ve tarzın çok hoşuma gitti dostum. bişey soracak oldum bu tarzı yaşıyormusun yoksa sadece birsempatimi

OTURANBULL, KALDERA ve HANDOLANE...

iyi bir üçlü oluşturabiliriz...

HANDO yeni ve yakın dostlara sevindi...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sizin kabile büyüyor galiba hando
    foam party :mrgreen:

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Selam Dostlar,

ankaralım kızılderili sevdalım ne bu ya amerikan kızılderili sevdalılığı bul bi oyuncak seymen tak gitsin ha bu harbi ankaralı diyelim gururlanalım ama amerikalıya sıcak bakmıyorum sanada yapacağın herşeye saygı duyuyorum şahsen kendimce
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    :D bu nikin ve tarzın çok hoşuma gitti dostum. bişey soracak oldum bu tarzı yaşıyormusun yoksa sadece birsempatimi
    Oldum Olası Yaşam Tarzları ve Hayata Bakış Açıları İlgimi Çekmiştir..

Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    ankaralım kızılderili sevdalım ne bu ya amerikan kızılderili sevdalılığı bul bi oyuncak seymen tak gitsin ha bu harbi ankaralı diyelim gururlanalım ama amerikalıya sıcak bakmıyorum sanada yapacağın herşeye saygı duyuyorum şahsen kendimce
    Aslanburclu Ben Kızılderililerin Türk Olduğuna; Canı Gönülden ve Yapılan Bilimsel Araştırmalardan (dna testleri, Kuzey Hunların Bir Kolunun O zamanlar Kuzey Kutubu üzerinden Amerika Kıtasına Geçtiklerine Dair Ciddi Bulgular vardır.) ve Kendi Araştırmalarım Daihilinde Yaşam Tarzlarının Malazgirt Savaşı Öncesi Göçmen hayat Yaşan Türklerin Yaşantıları ile Birebir Tutmasından Dolayı Ciddi Manada İnanmaktayım.. Hiçbirşeyi Sebepsiz Yere Sevmek ve Benimsemek Uygun Düşmez yaşam Felsefeme..

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ASLANBURÇLU'M komutanım...

bir kızılderili ile bir göktürkün arasında hiçbir fark yoktur

amerika bir isimdir her milletin ve kiltürün tuzu içinde olan, HZ. NUH'UN aşuresi gibi

amerika... kendi gücünü kontrol edemeyen zavallı bir bedbahtan öteye gidemez.

ÜLKELERİN ÇIKARLARI ÇATIŞABİLİR, AMA BÜTÜN İNSANLAR HEP AYNI AMAÇ İÇİN YAŞARLAR (MUTLU OLMAK)...

arz ederim komutanım...

HANDO'dan komutanına bir mesaj...

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    Oldum Olası Yaşam Tarzları ve Hayata Bakış Açıları İlgimi Çekmiştir..

Aslanburclu Ben Kızılderililerin Türk Olduğuna; Canı Gönülden ve Yapılan Bilimsel Araştırmalardan (dna testleri, Kuzey Hunların Bir Kolunun O zamanlar Kuzey Kutubu üzerinden Amerika Kıtasına Geçtiklerine Dair Ciddi Bulgular vardır.) ve Kendi Araştırmalarım Daihilinde Yaşam Tarzlarının Malazgirt Savaşı Öncesi Göçmen hayat Yaşan Türklerin Yaşantıları ile Birebir Tutmasından Dolayı Ciddi Manada İnanmaktayım.. Hiçbirşeyi Sebepsiz Yere Sevmek ve Benimsemek Uygun Düşmez yaşam Felsefeme..

yaww bak şimdi beni çıldırtacak kızılderililer türk müş (((( hadi len diycem şimdi etrafa ayıp olcak heh heh heeeeee)))) ispatlada inanalımmm sağdan soldan sallıyanların sallamasına kanma bende takip ediyorum türk ve türklük boylarını hiç amerikaya giden türk boyu gör medim duymadım varsa ver bi linkte bizde bilelim güzellll kardeşimmmmm
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

yaww bak şimdi beni çıldırtacak kızılderililer türk müş (((( hadi len diycem şimdi etrafa ayıp olcak heh heh heeeeee)))) ispatlada inanalımmm sağdan soldan sallıyanların sallamasına kanma bende takip ediyorum türk ve türklük boylarını hiç amerikaya giden türk boyu gör medim duymadım varsa ver bi linkte bizde bilelim güzellll kardeşimmmmm
    Aşağıdaki Adreste Bulunan yaklaşık 193.000 sonucu ilk linkten itibaren isteyenler inceleyebilir..

http://www.google.com.tr/search?hl=t...%BCrkler&meta=

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    kızılderililerin yaşam şekillerini incele totemlerini bize gerçekten benziyor abi ben buna eminim

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)