Alıntı engineagle06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,
Abi bende ilk 500 bakımına soktum 120 lira para bayıldım ne yapıldı diye sordum yağ değişti bir de arka fren balatasını yemişim motor 0 dert yaratması diye özellikle 0 almışım ve arka fren cort olmuş nasıl iştir bu anlam veremedim ve geçen gün arka freni hiç kullanmadığım halde ışıkların tam ortasında kaldım arka fren tutuldu kaldı ne ileri gidiyor ne geri gidiyor mecburen biraz bekledim sonra çalıştırdım arka freni bıraktı öyle gidebildim. Ve ben ilk bakıma gittiğimde de aynı problem vardı adam tuttu bana arka freni çok kullanmışsın o yüzden balatayı yemişsin dedi ben arka freni kullanmadığım halde ve motor 0 olmasına rağmen böyle bir rezalet durum görmedim arka fren diskini yalandan bi zımparaladı üstüne bir de 120 lira para bayıldım sorunum geçti mi hayır geçmedi aynı devam ediyor.Yemin ederim motora binmekten soğuttular adamı lanet ettim dünyanın parasını verdim sıkıntı çıkmasın diye sıfır aldım ama işte gel gör ki artık şans mıdır başka bir şey midir bilemedim sadece lanet ettim hevesle aldığım heyecan ve tutkuyla bindiğim motorumdan :(
Saygılar :(
Engin kardeşim arka fren pedalının ayarı bir kaç dakika içinde yapılabilecek bir işlemdir. Garanti kapsamında olduğu için para talep etmezler.
Bunun yanı sıra kullanırken sağ ayağın sürekli pedal üzerinde duruyorsa farkında olmadan pedala basıyor olabilirsin.