Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Aksilikler yakamı bırakmıyor...

Bu akşam keyifli bi sürüşün ardından dönüşe geçtim, organize sanayii içinden geçerken motorun alt kısmından takır tukur sesler gelmeye başladı hemen sağa çektim ve motoru stop ettim. Yine vites pedalını vites kutusuna bağlayan çubuk çıktı sandım ama bu sefer ses çıkaran şey başkaymış. 30 cm uzunluğunda ki tanımlayamadığım bi çubuk marş motorunun oradan sarkıyor, şöyle bi çektim kolayca elime geldi. Büyük ihtimal yolda duran o çubuğun üzerinden geçtim ve oda bi şekilde motorun ön kısmına takıldı. Motor sorunsuz çalışıyor ama ben ne olur ne olmaz diye o çubuğuda yanıma aldım bide sizlere sormak istedim Yarın gündüz gözüyle motoru şöyle bi inceliyecem o metal çubuk başka parçalarada zarar vermişmi diye

Bu arada motorum 300 km ye dayandı ilk bakım zamanı geldi galiba, hiç gitmek istemesemde bursa servisi set grup a gidecem mecbur. Bakalım set grup bana kaç tl fiyat çekecek ilk bakım için ve bakalım ne gibi diyologlar bekliyor beni.

salihceylan
    tezgahtar
     TRANSALP XL 650
     ankara
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    1
    sunay690 kardeşim geçmiş olsun o metal çubuk hakkında bir bilgim yok ama ilk servis bakımları ÜCRETSİZ olmalı boşa para verme

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ilk bakımda yağ parası haricinde ödeme yok. Gördüğüm kadarıyla 8 lik inşaat demiri parçası kazanmışsın :DDaha dikkatli olmalısın daha büyük sorun yaşayabilirdin ucuz atlatmışsın.Geçmiş olsun..!
    Konu ruschen tarafından (24.August.2013 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Sunay aynı boyda lastik tahliye hortumu var o parça metal ise bizden değil :mrgreen:
    ilk 300 km bakımda işçilik yok sadece 50-60 tl yağ ücreti alınır

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Ruschen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk bakımda yağ parası haricinde ödeme yok. Gördüğüm kadarıyla 8 lik inşaat demiri parçası kazanmışsın :DDaha dikkatli olmalısın daha büyük sorun yaşayabilirdin ucuz atlatmışsın.Geçmiş olsun..!
    Abi yoladan bonusları toplaya toplaya geliyorum Ozaman o parçayı atayım ben eve getirmiştim onu lazım olur diye ama madem inşaat demiri atayım gitsin :mrgreen:

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunay aynı boyda lastik tahliye hortumu var o parça metal ise bizden değil :mrgreen:
    ilk 300 km bakımda işçilik yok sadece 50-60 tl yağ ücreti alınır
    Ben oraya fiyat sormaya gittiğimde bi adam sym joyride sini getirmişti 300 bakımına 150 TL çekmişler fiyatı, adam dert yanıyodu neden 150 tl falan diye yok işte detaylı bakım yapıldı cart yapıldı o yüzden 150 TL almışlardı adamdan. O yüzden tırsıyorum biraz

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben oraya fiyat sormaya gittiğimde bi adam sym joyride sini getirmişti 300 bakımına 150 TL çekmişler fiyatı, adam dert yanıyodu neden 150 tl falan diye yok işte detaylı bakım yapıldı cart yapıldı o yüzden 150 TL almışlardı adamdan. O yüzden tırsıyorum biraz
    regal raptor distribütör bayilerine ilk bakım ücreti olarak kendi cebinden firmaya ödeme yaptığı için 300 km de periodik bakım işçilik ücreti yazamazlar sadece kullandığı malzemeyi yazar
    diğermarkalardan daha fazla alma sebebi bu olabilir servisle ilk önce pazarlık yap sonra servise sok

engineagle06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin
    Yazılım
     Regal Raptor 250E-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba,
    Abi bende ilk 500 bakımına soktum 120 lira para bayıldım ne yapıldı diye sordum yağ değişti bir de arka fren balatasını yemişim motor 0 dert yaratması diye özellikle 0 almışım ve arka fren cort olmuş nasıl iştir bu anlam veremedim ve geçen gün arka freni hiç kullanmadığım halde ışıkların tam ortasında kaldım arka fren tutuldu kaldı ne ileri gidiyor ne geri gidiyor mecburen biraz bekledim sonra çalıştırdım arka freni bıraktı öyle gidebildim. Ve ben ilk bakıma gittiğimde de aynı problem vardı adam tuttu bana arka freni çok kullanmışsın o yüzden balatayı yemişsin dedi ben arka freni kullanmadığım halde ve motor 0 olmasına rağmen böyle bir rezalet durum görmedim arka fren diskini yalandan bi zımparaladı üstüne bir de 120 lira para bayıldım sorunum geçti mi hayır geçmedi aynı devam ediyor.Yemin ederim motora binmekten soğuttular adamı lanet ettim dünyanın parasını verdim sıkıntı çıkmasın diye sıfır aldım ama işte gel gör ki artık şans mıdır başka bir şey midir bilemedim sadece lanet ettim hevesle aldığım heyecan ve tutkuyla bindiğim motorumdan :(
    Saygılar :(

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı engineagle06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Abi bende ilk 500 bakımına soktum 120 lira para bayıldım ne yapıldı diye sordum yağ değişti bir de arka fren balatasını yemişim motor 0 dert yaratması diye özellikle 0 almışım ve arka fren cort olmuş nasıl iştir bu anlam veremedim ve geçen gün arka freni hiç kullanmadığım halde ışıkların tam ortasında kaldım arka fren tutuldu kaldı ne ileri gidiyor ne geri gidiyor mecburen biraz bekledim sonra çalıştırdım arka freni bıraktı öyle gidebildim. Ve ben ilk bakıma gittiğimde de aynı problem vardı adam tuttu bana arka freni çok kullanmışsın o yüzden balatayı yemişsin dedi ben arka freni kullanmadığım halde ve motor 0 olmasına rağmen böyle bir rezalet durum görmedim arka fren diskini yalandan bi zımparaladı üstüne bir de 120 lira para bayıldım sorunum geçti mi hayır geçmedi aynı devam ediyor.Yemin ederim motora binmekten soğuttular adamı lanet ettim dünyanın parasını verdim sıkıntı çıkmasın diye sıfır aldım ama işte gel gör ki artık şans mıdır başka bir şey midir bilemedim sadece lanet ettim hevesle aldığım heyecan ve tutkuyla bindiğim motorumdan :(
    Saygılar :(
    Engin makinalarda ufak tefek sıkıntılar çıkıyor fakat bunlar arıza değilde genelde gevşek kalan vidalar ve ayarlardan kaynaklanıyor servisler malesef çok yetersizler bilğisizler :(
    senin balatayı 500km de bitirmen mümkün değil balatanın ömrü en az 7-8 bin km dir senin frenler sıkıyor ve balataları yiyor arka fren klaper lerinde bir sıkışma veya frenlerde hava olabilir servisin bunu bulup çözmesi gerekir frenin kendinden sıkışması sorundur servise götür tekrar baksınlar kolay gelsin

engineagle06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin
    Yazılım
     Regal Raptor 250E-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin makinalarda ufak tefek sıkıntılar çıkıyor fakat bunlar arıza değilde genelde gevşek kalan vidalar ve ayarlardan kaynaklanıyor servisler malesef çok yetersizler bilğisizler :(
    senin balatayı 500km de bitirmen mümkün değil balatanın ömrü en az 7-8 bin km dir senin frenler sıkıyor ve balataları yiyor arka fren klaper lerinde bir sıkışma veya frenlerde hava olabilir servisin bunu bulup çözmesi gerekir frenin kendinden sıkışması sorundur servise götür tekrar baksınlar kolay gelsin
    Hocam vaktim olursa ya yarın ya da hafta sonu götürmeyi düşünüyorum zaten bakalım gittiğim zaman yine %100 eminim gene dünyanın parasını bayılcam ve gene bana sen arka freni çok kullanıyorsun diyecekler tepemin tası atacak şimdiden sinir oldum öfffff

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı engineagle06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam vaktim olursa ya yarın ya da hafta sonu götürmeyi düşünüyorum zaten bakalım gittiğim zaman yine %100 eminim gene dünyanın parasını bayılcam ve gene bana sen arka freni çok kullanıyorsun diyecekler tepemin tası atacak şimdiden sinir oldum öfffff
    Makinan yeni garantiden yapması gerekiyor sorun olursa distribütörü arıyacam de gerekirsede ara: 0212 6562656

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)