Arkadaşım geçmiş olsun. Sıfır motorda bu tarz problemler yaşanması çok can sıkıcı bende iyi bilirim çünkü benimde başıma bazı sorunlar gelmişti. Özellikle motoru toplarken gevşek bırakılan vidalara somunlara çok dikkat etmek gerekiyor. Benim vites pedalını vites kutusuna bağlayan metal çubuk çıkmıştı yolda iyi monte edilmediği için, gidon gevşek bırakılmıştı amotisörleri test etmek için gidona şöyle hafiften bi baskı uyguladım hop gidon aşağı iniverdi. O egzozu tutan somunlar egzoz başına 2'şer tane olması lazım bende 1'er tane var boşta kalan vidalar ise baya bi paslı sanki 5 senelik vida gibi.
Valla yolda giderken tekerlekler çıkacak diye ödüm patlıyor. Olur mu olur motora güveniyorum ama montajı yapanlara güvenemiyorum malesef.
Bide Celil abinin de dediği gibi rodaj süresince 80 km/s geçmemek gerekiyor 60 la 70 le sağdan sağdan devam et arkanda ki arabaları fazla takma çok aceleleri varsa sol şerit ne güne duruyor

Bende zaman zaman 80'e çıkıyorum trafiğin akışına göre ama kısa süreliğine sonra hemen 60 70 arasına sabitliyorum.