Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım geçmiş olsun. Sıfır motorda bu tarz problemler yaşanması çok can sıkıcı bende iyi bilirim çünkü benimde başıma bazı sorunlar gelmişti. Özellikle motoru toplarken gevşek bırakılan vidalara somunlara çok dikkat etmek gerekiyor. Benim vites pedalını vites kutusuna bağlayan metal çubuk çıkmıştı yolda iyi monte edilmediği için, gidon gevşek bırakılmıştı amotisörleri test etmek için gidona şöyle hafiften bi baskı uyguladım hop gidon aşağı iniverdi. O egzozu tutan somunlar egzoz başına 2'şer tane olması lazım bende 1'er tane var boşta kalan vidalar ise baya bi paslı sanki 5 senelik vida gibi.

Valla yolda giderken tekerlekler çıkacak diye ödüm patlıyor. Olur mu olur motora güveniyorum ama montajı yapanlara güvenemiyorum malesef.

Bide Celil abinin de dediği gibi rodaj süresince 80 km/s geçmemek gerekiyor 60 la 70 le sağdan sağdan devam et arkanda ki arabaları fazla takma çok aceleleri varsa sol şerit ne güne duruyor Bende zaman zaman 80'e çıkıyorum trafiğin akışına göre ama kısa süreliğine sonra hemen 60 70 arasına sabitliyorum.
    Bendeki vidalar da paslı. Demekki bunların hepsi böyle.

Zaten her ne kadar RR en kaliteli cinli desek de bu tip motorlar azami özen ve dikkat olmadan sorunsuzkullanılmaz ben bunun farkındayım ve bu sebeple elimden geldiğince titizlikle kullanmayı düşünüyorum.

Ben bu egsoz ek yerlerindeki conalar iyice ezilecek şekilde sıktım vidaları. aradan contalar yine görünüyor demir demire yapışmadı. Problem olur mu yoksa gevşetmeli miyim biraz?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,859
    Beğenilmiş
    7,136
    Alıntı kizil_atli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu egsoz ek yerlerindeki conalar iyice ezilecek şekilde sıktım vidaları. aradan contalar yine görünüyor demir demire yapışmadı. Problem olur mu yoksa gevşetmeli miyim biraz?
    egzozun ek yeri tam sıfır öpmez arada conta boşluğu kalır gaz verdğinde elini elini değirmeden ek yerinin üzerine yaklaştır kaçak varsa eline sıcak hava üfler

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işte egsozun resimleri. düşen yerlere başka vidalar ayarladım sadece kırılan vidaya birşey yapamadım onu ilk bakımda değiştirin dicem ama bence değiştirmezler.

Bir de arkadaşlar birşey dikkatimi çekti. Radyatörün tepesinden 2 hortum cıkıyor biri kalın direk motora gidiyor. Ancak diğer ince olan katlanmış vaziyette. o hortum ne işe yarıyor ve katlı olmasının bir zararı var mıdır?

http://imageshack.com/scaled/large/809/rsi6.jpg
    http://imageshack.com/scaled/large/200/icz5.jpg

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,859
    Beğenilmiş
    7,136
    Resimde güzel çıkmış maşallah

egsoz vidası ellerinde varsa orjinal takarlar yoksa uygun bir vida takarlar

radyatördeki ince hortum tahiye hortumudur ucu aşağıya boşa sallanıyor olması lazım
    katlı olmasının zararı şimdilik yok ama hararet yapar o hortumdan tahliye yapması gerektiğinde işlevini görmeyebilir katlı yeri düzelt veya servise gidince söyle düzeltsinler

xxxrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz SUKUT
    Liman Yönetim
     YOK
     Zonguldak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı Olsun öncelikle..

Vallahi sıfır makine almaya korktum okuduklarımdan sonra.. satış yapan ve servis veren yer böyle ise allah sanayiye düşürmesin insanı..

Bu arada 4 hafta olmuş sizler yazalı.. 1000 km dolmuştur??

Tekrar hayırlı olsun.. keyifli sürüşler...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)