evet arkadaşlar cumartesinden beri zincir sesi nedir bilmiyorum. 100 TL verdim ama inanın buna değer ali diye bir arkadas oturdu ve yaptı yarım saatte. darısı sizinde başınıza...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E10-SPYDER
istanbul
0 Rh (+)evet arkadaşlar cumartesinden beri zincir sesi nedir bilmiyorum. 100 TL verdim ama inanın buna değer ali diye bir arkadas oturdu ve yaptı yarım saatte. darısı sizinde başınıza...
RideTo Live, Live To Ride

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Gözün aydın darısı başımıza olsun ama maliyet ve yöntem konusunda bilgi verirsen daha iyi olur.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
DD250E10-SPYDER
istanbul
0 Rh (+)celil abi 100 tl ye yaptı ama her kurusuna değer nasıl yaptığını bilmiyorum sadece şimdilik oylesine yaptım dedi kalıbını aldım parca yaptırıcam dedi o zaman para almıcam senden dedi o parçayı taktığımda bir daha ses duymayacaksın dedi bende tamam dedim paşa paşa.ama o kadar çukura girdim ona buna girdim tık yok maşallah
![]()
DD250E10-SPYDER
istanbul
0 Rh (+)biz o arada çocuklarla muhabbet ederken yarım saat içinde halletmiş abi alide çok hızlı o yuzden nereye ne yaptı bilmiyorum![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)100 liraya zinciri germemiştir inşallah : )

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)test sürecini ve yeni yapılan parça bilğilerini senden takip edelim o zaman
Ali dediğin bizim ali ustamı
acar
istanbul
A Rh (+)bende egsozların içini boşaltım zincir sesinden kurtuldum. :-)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)