| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 125 E
Eskişehir
AB Rh (+)Celil abi motoru bugun aldım karbüratör ve subap ayarlarını yaptım dedi usta bide bir kaç şeyi düzelttim dedi fakat motoru kullandığımda yine aynı şekilde vitesi erken istiyor ilk yazdığım gibi bide simdi söyle bi sıkıntım var örneğin 3. viteste gidiyorum debriyajı sıkıyorum sırayla debriyajı bırakmadan önce 2ye sonra 1e atıyorum(durmak için) geçişlerde tak tuk ses geliyor ve motor stop ediyor.Bide 2den boşa düştü vites bugün bir kaç kere.
Benim debriyaj kolu değişmişti 125liğin bulamadığım için 250lik regal debriyaj kolu taktırdım acaba bununla bir ilgisi olabilir mi? debriyajı tam sıktığımda acaba tam çekemediği için mi böyle oluyor.Bide eskişehirde gerçekten bu işten anlayan birini bulsam süper olacak.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Sercan sibop ayarlarından değilmiş demekki yine başa döndük başka iyi bir usta bulup göstermek lazım :(
vites geçişlerindeki sorun debriyaj kolundan yapmaz debriyaj ayarı gerekiyor olabilir
vitesten atma olayıda vites ayağının altında ayar çubuğu var onun ayarı kaymış olabilir vitesi 2 ye attığında yerine tam oturmayıp atma yapabilir ayar yaptırırsan düzelir vitesi yukarı çekerken yerine tam oturduğundan emin ol![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Motor yağını değiştireli ne kadar oldu?
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)