Sefalar getirdin...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sefalar getirdin...
"CaRPe DieM"
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Hayırlı olsun güle güle kullan![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
dd150e-2
izmir
A Rh (+)herkese teşekkürler arkadaşlar memnun oldum.
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, İstanbul dışında da izmir ankara gibi şehirlerde sağlam bi ekip görmek istiyoruz:D bursada ki arkadaşlar öyle mesela :D
Bizim motosiklet üzerinde geçirdiğimiz 5 dakika, sizin bütün ömrünüze bedeldir...
dd150e-2
izmir
A Rh (+)Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar yarından sonra uzun yola çıkmayı düşünüyorum yaklaşık 250 km motosiklet tecrübem var o konuda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ancak motosikletim henüz 20 km de rodaj sırasında uzun yol motorun sağlığı için bi sorun teşkil eder mi ? önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler.
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Tam tersine motorun rodajını uzun yolda fazla zorlamadan tamamlamak daha sağlıklıdır diye düşünüyorum...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Nebi rodajın uzun yolda yapılması zorunlu değilse tavsiye edilmez çünki rodajda her vitesi ve motorun devirini değiştirerek kullanmak gerekirki tüm dişliler ve mekanik aksamlar devreye eşit girip düzgün alışsın ve rodajda ilk 300 km de maksimum 80 km geçmemek yüksek devirlere çıkılmamak gerekir bu uzun yolda biraz zor bence şehir içinde biraz gez ilk 300 km yi tamamla yağını değiştir sonra uzun yola çık ve makinayı zorlamadan kullan kolay gelsin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)