| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)EVET BAŞKA KİMLER GELİYOR KOCA SİTEDE BU KADARMIYIZ ELLERİ GÖRELİM :?:
AVRUPA YAKASI BULUŞMA YERİ: Bakırköy bölgesi incirli ömür plaza karşısı her zamanki buluşma yerimiz
HAREKET SAAT :11.45
ANADOLU YAKASI BULUŞMA YERİ: SUADİYE OTELİ ÖNÜ
12.45
*- aidikurt
1- CELİL
2- Rona
3- ağfndrdm
4- Recep86
5- Serkan
6- Korhan_751
7- serhatsezer
8- ömer
9- inaona
10-X__utku__X
11-UCANLAZ
12-keskin
13-kurye 61
14-ozgur
15-dokin +++
16-caner +++
17-
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bugun başka sürüş programı var mı arkadaşlar, akşam 7 de bagdat caddesinde olan yürüyüş programına motosikletler katilabilecek mi ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler
tüm motor camiası toplanmış müthiş bir kalabalık vardı harikaydı
resimler hazırlanıyor![]()
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Bugün Eşimle birlikte yıldız teknik üniversitesinden aşağıya doğru yürürken korteje rastladık. Ben bu kadar geniş çaplı bir kortej olacağını düşünmemiştim. Tüylerim diken diken oldu. Gözlerim hep RR'ları aradı ve oldukça fazla sayıda RR gördüm. Sizleri çok kıskandım arkadaşlar. Seneye inşallah ben de korteje katılırım.
simdilik mondikal 150 mcx
istanbul
0 Rh (-)Gercekten mukenmeldi ben bu kadar motorcuyum bu kadar guzel kortej gormedim katila arkadaslara cok tsk gerci sonu benim icin iyi bitmedi ama olsun ufaklik durmadi oglum cok agladigi icin donmek zorunda kaldim ama dusunuce hakli baba ben evde siz orda olmaz dedi bir oyun etti bize![]()
simdilik mondikal 150 mcx
istanbul
0 Rh (-)Birde unutmadan helal lik almam gereken biri var CELIL abi hakkini helal et bugun cok başıni agrittim kornaylan![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)Benim asla unutamayacağım bir kortej oldu. O kabataşta bayrakların altından geçişimizi halkın bize gaz vermesi, müthişti ve o durumu bizim gurup hariç hiçbir motor grubu yaşamadı. Çok eğlenceliydi. Sahilde tam bir aile havası vardı havai fişek gösterilerini izlerken.
Çok mutlu oldum. Gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı, hayatınızda bir defa zar zor yaşayabileceğiniz bir olayı kaçırdınız. Sağlık Olsun : )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)