Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 107 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    dd100e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yasin odabaşı
    Öğrenci
     dd100e
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kask

abi bence gp motoru gibi kapalıdeyilde yüzümüz açık olmalı kafamız ın arkası kapalı olması lağzım

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    o tip kasklar şehir içinde iyi oluyorda .. uzun yolda göz kuruluğu yapıyor...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Kaskı yakışıp yakışmamasına göre değil sağlamlık ve ergonomisine göre değerlendirmek lazım. Bu durumda yüzü açık kasklar pek de güvenli durmuyor.

Alırken de imkanlar ölçüsünde mümkün mertebe paraya kıymak lazım. Kafamızın güvenlik kalkanı o Varsın façamızı bozsun biraz...
    yol yapalım yol

Serbest Meslek
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öylede hocam yazında full kaskla gezilmiyor benim kask bunaltıyor beni sıcakda zaten altımızdaki motorda race değilki chopper ağı rağır gidiyoruz havalı havalı ben şimdi nazi kaskına yöneldim bir ara yolda v-strom kullanan bir arkadaşda gördüm çok hoşuma gitti tam yazlık

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ethanol

nazi kaskı iyi hoş hemide yazlık ama
    aması var işte kenarları çıkık olduğundan dolayı darbe esnasında kafaya daha cok darbe geçişi yapıyormuş o dışa dönük kenar çıkıntısı

dersen ki kenarı çıkıntısız olanlardan bilemem , ama dikkat et o lazımlık gibi olanlar daha da riskli diye duıydum okudum falan filan

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben 2 tanede nazi kaskına benzeyen taslardan aldım ama yanında o çıkıntılardan yok onunde sadece siperlik gibi bir uzantı var o kadar . Bi tane deri kaplama bitanede siyah alev desenli (desende siyah) . ama sunu bilin kafayı hiç koruma şansı yok anca kafa delinmez ufak düşüşlerde ama sarsıntıyı engelleyecek hiç bir düzenek yok içinde . Zaten üstündede yazıyo bu kafayı korumaz laf olsun diye üretilmiştir diye.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Doğru söylüyorsun onlar kask takmayı sevmiyenler(büyük hata yapanlar)Ama ceza yemiyelim kafamızda varmı var demek için takılıyo
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

engin bahar
    astronot
     250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar izmir öyle sıcak cox öyle bi terletip rahatsız ediyo ki nazi kaskı şu an için bana daha güvenli görünüyo (konsantrasyonu bozmaması açısından)
    düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır

Serbest Meslek
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    ethanol

nazi kaskı iyi hoş hemide yazlık ama
    aması var işte kenarları çıkık olduğundan dolayı darbe esnasında kafaya daha cok darbe geçişi yapıyormuş o dışa dönük kenar çıkıntısı

dersen ki kenarı çıkıntısız olanlardan bilemem , ama dikkat et o lazımlık gibi olanlar daha da riskli diye duıydum okudum falan filan
    sağol hocam dedinya artık aklımda sorarım :|

bir yanlış anlaşılma olmasın ben nazi kaskını taktım mı zaten öyle 100 ile 80 ile gideceğim bir yer yok sahilde ağır ağır 40 la 60 la yolumuzda efendi efendi gitmek için zaten ağır gitmek lazım hatunlar iyi göremez yoksa :P :P

o hızlarda kasksız düşsenizde zaten bir şey olmuyor düşdüğüm için biliyorum :lol:

işin eylencelik kısmı bir yana zaten ciddi bir trafik yada gezi yada uzun yol olsa bende o kalitesiz neüdüğü belirsiz kasklara asla güvenmem ama dediğim gibi zaten kısa mesafe ve yüksek süratlere çıkılamıycak ağır ağır hatta epey ağır gidilen yerler.

tabir biraz kaba olucak ama piyasa yapmak için diye biliriz altında güzel motor var hava güzel insanlar güzel sen güzelsin o sıcakda o güzelliği niye kapıyorsun terle boğuyorsun dimi

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ethanol ve madasret dostlarım da , yenikoylu dostumda dogru diyorlar bir yerde

kasksız olmuyor olmuyor değil OLMAZZ

ama diğer taraftan da bakıyorsun İzmir MERSİN abicim yazın sıcakdan adam zaten bayılıyor bir de kask aman tanrım

sıcak bir tarafa Mersin de maalesef rutubet denen illet sıcaktan beter keşke kuru sıcak olsa yolda giderken nem vücudunu ıslatıyor

yani bu şekilde bir atmosfer ve de sen şehiriçi trafiğinde agır agır gidiyorsan nazi kaskının kalitelisini veya acık türden olanlardan takarsan ve riski göze alırsan diyecek bir şey yok ama 90 kez daha dikkatli olalım ve kızlara bakacaksanız lütfen sağda bir yere park ediniz öyle bakınız

açıkcası sahil boyu falan gezerken bende takmıyorum, zaten yavaş gidiyorsun kask olursa rüzgarı bile hissetmiyorsun ben kask taksamda 80 km zaten vurmuyorum ki .
    ethanol kafana göre takıl be abicim , daraltma kendini ama üzme bizleride sonradan.

Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)