Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7

Fahri Trafik Müfettişi...!

Biraz içimi dökmek istiyorum, sizlere verdiğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim arkadaşlar...

Bir fahri trafik müfettişinden çocuğum olsun istiyorum. Büyüyünce kaskı kafasından çıkarmasın, hız yapmasın, her dönüşünde sinyal versin..... Ya da bir Fahri trafik müfettişine kaskla dalmak istiyorum. Ağzı burnu dağılsın, tanınmaz hale gelsin, sırf şerefsizliği yüzünden ceza yazacak yerleri ağrısın dursun...

Dün eve geldiğimde bir ceza tutanağı ile karşılaştım; ki hayatımda hiç ceza yemişliğim yoktu daha... Bu yakınlarda uzun turlar yaptım, dedim herhalde bir yerde radara girmişizdir, şimdi günahını çekeceğizdir... :|

Bakın ücreti ne olursa olsun, 50 lira 500 lira veya her neyse; ama o ceza sebebini gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Arkadaşlarımın yanında bile küfür etmeyi sevmeyen ben, annemin yanında saydırmaya başladım resmen...

Yahu kardeşim; Allah büyük, sen bu yazıyı buradan okuyuverirsin belki!

- Bana, hız sınırını geçtim diye ceza yaz,
    - Bana, egsoz sesim kamuyu rahatsız ediyor diye ceza yaz,
    - Bana, trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atıyor diye ceza yaz,
    - Bana, ne bileyim saçma salak yaptığım bir kural ihlalinden ceza yaz...

AMA!! DAHA MOTORUNA BİLE BİNMEDEN; MOTORUNU BİLE ÇALIŞTIRMADAN "KASKINI TAKAN"; MOTORDAN İNDİĞİNDE EVİNE, GİRECEĞİ DÜKKANA, CAFEYE GİRENE KADAR "KASKINI ÇIKARMAYAN" ADAMA; SÜRÜŞ SIRASINDA KASKSIZLIKTAN DOLAYI NASIL CEZA YAZABİLİYORSUN ARKADAŞIM. SANA TEMİZ ve DERİN DUYGULAR BESLİYORUM.

Hayatımda bir kez olsun kasksız motor kullanmış değilim. Cezanın yazıldığı cadde ki, bir ana yoldur; sokak arasında bile kasksız sürmeyen, sinyalini esirgemeyen bana, böyle bir sebepten ceza yazabildin ya, ALLAH BELANI VERSİN, HARAM OLSUN O ŞEREFSİZLİK YAPARAK KAZANDIKLARINDAN YEDİĞİN LOKMALAR...

Yeterin artık bi bitin ya. Fahri Trafik müfettişleri üzerine bu şekilde çok haberler okudum çok duyumlar aldım. Ama başıma da geldi ya, artık bende eli kanlı bir Fahri trafik müfettişi avcısıyım. Herhangi bir yerde herhangi birinizle karşılaşmıyım. Hiç farketmez, artık hepiniz benim için aynısınız. Yaşlı olsun, kadın olsun. Gördüğüm yerde kaldırım taşlarında surat ifadelerinizi bulundurmaktan çekinmeyeceğim...
    "CaRPe DieM"

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Geçmiş olsun cihan, kızmakta haklısın... Seni tanıyan, Sana gıcık birinin yaptığı terbiyesizlik gibi algıladım..

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Geçmiş olsun Cancağızım, takma kafana diyeceğim ama çok dolmuşsun belli. Allah yedirmesin diyelim. :( cezayı nerde yemişsin sakaryadamı yoksa izmirde felanmı,

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Cancağızım, takma kafana diyeceğim ama çok dolmuşsun belli. Allah yedirmesin diyelim. :( cezayı nerde yemişsin sakaryadamı yoksa izmirde felanmı,
    Sakarya'da merkez caddelerinden birinde.. Aklımın ucundan geçmez orada kask takmayacağım.
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Cihan geçmiş olsun çok haklısın kestikleri cezadan pirim alan bu fahri şahısları başımıza getiren komşunu şikayet et diyen zihniyetten başkası değil
    Benim anlamadığım bir konuda bunu bana ispat edici bir resim göstermek zorunda değilmi polis bile resim göstermeden ceza kesmiyor bence itiraz et :(

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan geçmiş olsun çok haklısın kestikleri cezadan pirim alan bu fahri şahısları başımıza getiren komşunu şikayet et diyen zihniyetten başkası değil
    Benim anlamadığım bir konuda bunu bana ispat edici bir resim göstermek zorunda değilmi polis bile resim göstermeden ceza kesmiyor bence itiraz et :(
    Adamlara öyle bir yetki vermişler işte. Adamlar bu alemin kralları, sultanları... kanıt göstermeden, her dediği kanun sayılan kişiler. Gak dese kanun sayılıyo para alıyo, Guk dese kanun sayılıyo para alıyo.. Zihniyetinize........
    "CaRPe DieM"

adliyeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim tugan
    memur
     250 e-10
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun kardeşim, itiraz et bence de.
    Gavur İzmirli:mrgreen:

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Ya böyle bir şey olamaz arkadaş ya şu başımıza gelenlere bak.

kofitürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abuzer
    BOŞ
     Marauder 800
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Benim bildiğim kesilen cezanın ispata dayalı olmasıdır. Altında imzan olmayan bir tutanak veya motosikletle seyir halindeyken kasksız bir fotoğrafın yoksa itiraz etmelisin. Ayrıca kask cezalarının emniyet kemeri gibi plakaya değil şahsa kesilmesi gerekmez miydi? Tebliğ değişmediyse durum bundan ibarettir. Benim başıma gelse itiraz dava yoluna giderdim.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Çok zevkli diyo.................................. Ben sana neler diyorum bir bilsen

Alıntı kofitürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kesilen cezanın ispata dayalı olmasıdır. Altında imzan olmayan bir tutanak veya motosikletle seyir halindeyken kasksız bir fotoğrafın yoksa itiraz etmelisin. Ayrıca kask cezalarının emniyet kemeri gibi plakaya değil şahsa kesilmesi gerekmez miydi? Tebliğ değişmediyse durum bundan ibarettir. Benim başıma gelse itiraz dava yoluna giderdim.
    İtiraz edicem zaten. 77 lira ceza ödemek bana koymaz. Ama o adamın kestiği ceza mıh gibi suratına vurulursa koyar... Tabi haysiyetliyse...
    "CaRPe DieM"

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)