Arkadaşlar nerden geldigini çözemedim .Sadece yeni çalıştırdıgım zaman benzin kokusu alıyorum sonradan yok oluyo gibi nerden gelio olabılır
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar nerden geldigini çözemedim .Sadece yeni çalıştırdıgım zaman benzin kokusu alıyorum sonradan yok oluyo gibi nerden gelio olabılır
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Jikleyi cekiyorsan olabillir ayrica marsa basmadan once gaz kolunu bikac kez cekersende olur. Bunlarin haricinde cok koku varsa karburatorde bi sorun olabilir mesela vakum lastigi yirtiksa benzin sizar ysda samandira takili kalirsa icerisi asiri benzin dolar
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)SAGOL KARDEŞ BU SAATTE CEVAP YAZDIGIN İÇİN .Öncelikle jikle kapalı ve çakıştırmadan gaz vermiyorum galiba bi ali ustaya ugrucam yarın neticeyi yazarım buraya

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Benim eski makinadada aynı durum vardı kaçak olmadığından üzerinde durmadım depo veya karbiratörde kaçak bir yer yoksa sorun değil kokunun tek gelebileceği yer karbiratör![]()
l
l
A Rh (-)Motoru ilk çalıştırdığında fazla gaz verirsen tahliyeden çok az benzin atabilir. Ben ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)ben jikle kapalı dedim ama kontrol ettikten sonra gördümki sanki biraz inik gibiydi yani yarım kalmış gibi onu tam yukarı çektim galiba kesildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)