Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

neandertal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim akdilek
    öğrenci
     regal 250 e9 b
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RegalRaptor.org

öncelikle herkese selamlar, bende classic diye tabir ettiğimiz, dd 250 e9-b var. salak bi motorcunun hatası ve benimde biraz işleri ertelememden dolayı benzin deposunu paslattık. belki tanıyan vardır, ankara-şaşmaz taraflarında nail ustaya götürdüm, baktı etti, deponun ek yerleri hep çürümüş yeni depo lazım dedi. internetten bakarken, www.regalraptor.org adlı sitede, hem e9 hemde 9b adıyla parça satıldıgını gordum, fıyatlar arasında farkta yok gibi, napsam bilemedim, size sorayım dedim. başka site veya yedek parça dükkanı tavsiyelerinede açığım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba ibrahim geçmiş olsun linkini verdiğin yer bizim forum sponsorlarından ali ustanın sitesi sayfa üstünde demirtaş motosiklet olarak linki var güvenle alışveriş yapabilirsin bildiğim kadarıyla elinde hafif hasarlı çıkma depoda var istediğin renge boyatabiliyor ama boyanınca üzerindeki alev desenleri ve yazılar olmuyor

ibrahim akdilek
    öğrenci
     regal 250 e9 b
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sitenin güvenli ve hızlı olduğuna dair bi süphem yok, daha önce bi kere yan kapak almıstım, ama, http://o1309.hizliresim.com/1f/n/svv45.png linkinde gorebılecegınız gıbı hem e9 hem 9b var, dd 250 e9b için hangisinden almak lazım, emin olamadım.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı neandertal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitenin güvenli ve hızlı olduğuna dair bi süphem yok, daha önce bi kere yan kapak almıstım, ama, http://o1309.hizliresim.com/1f/n/svv45.png linkinde gorebılecegınız gıbı hem e9 hem 9b var, dd 250 e9b için hangisinden almak lazım, emin olamadım.
    Senin makina 250e-9b yani km saati depo üstünde olanlardan diğeri
    250e-9 kartal gidon olanlardan km saati gidon üzerinde sana uymaz

ibrahim akdilek
    öğrenci
     regal 250 e9 b
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aynen, km saati depo üzerinde, çaylak yada t gidon diyebiliriz, 9b modellerine bakıyorum o zaman ben, teşekkür ettim.

http://www.regalraptor.org/index.php...&product_id=54 şu ürünü nasıl monte edebilirim, görünüşünden pek bişi anlamadım nereye takılıdıgı konusunda, kullanan varsa performansı hakkında bişiyler söyleyebilirse sevinirim.

çok soru sordum gibi ama bide şey var forumda bi ara titreşim sorununa karşı önlemler gibi bi başlık okumustum, ama şimdi aradım ve bulamadım. ankara-istanbul-izmir-ankara gibi uzun mesafeli bi sürüş planlıyorum, titreşimi azaltıcak her türlü önerinize açığım

ayrıca nail ustayı tanıyan veya ankarada başka bir regal ustası tavsiye edebilecek olan varmıdır?

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Titresim icin egzostlarin arasindaki baglanti borusunu kestrmen işe yarar

Arka zincir dislisini 3dis azaltabilirsin

Supab ayari yaptirirsin ve 2000 km de yagi degistirirsin

Benim bildiklerim bu kadar

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Senin makina T gidon linkini verdiğin parça zincir ses kesme takazu yeri zincirin motora girdiği nikalaj kapağın altı kapağı sökünce gürürsün
    titreşim olayı senin kasalarda motorun en üstünden deponun altına şaseye bağlantı demiri var onu sökünce titreşim azalır ama sanırım seninkinde sökülmüştür varsa sökersin

ibrahim akdilek
    öğrenci
     regal 250 e9 b
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öneriler için sağolun, demir kesme mevzularını nail ustaya anlatmaya çalışıcam, inşallah yapabiliriz.

ibrahim akdilek
    öğrenci
     regal 250 e9 b
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle herkese selamlar, bende classic diye tabir ettiğimiz, dd 250 e9-b var. salak bi motorcunun hatası ve benimde biraz işleri ertelememden dolayı benzin deposunu paslattık. belki tanıyan vardır, ankara-şaşmaz taraflarında nail ustaya götürdüm, baktı etti, deponun ek yerleri hep çürümüş yeni depo lazım dedi. internetten bakarken, www.regalraptor.org adlı sitede, hem e9 hemde 9b adıyla parça satıldıgını gordum, fıyatlar arasında farkta yok gibi, napsam bilemedim, size sorayım dedim. başka site veya yedek parça dükkanı tavsiyelerinede açığım.
    noktalamalardan dolayı yanlış anlaşılma olmasın, nail ustaya bi kaç tavsiye üzerine gittim. motorumu bu hale getiren adam 100.yıl çiğdem'de bi usta.

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Birşeyi merak ettim depoyu nasıl paslandırdın yani o dediğin "salak Motorcu" ne yaptı ? Öğrenelim de biz yapmayalım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)