Merhaba;
Ben aranıza bugün katıldım. İsmim Olcay, Antalya'da yaşıyorum.
Henüz bir Regal Raptor'um yok ama en kısa zamanda olması için uygun ortamı (maddi) beklemekteyim.
Aslına bakarsanız motor merakı olan bir insan değildim, her şey Ankara'dan bir arkadaşımın RR 150 modeli ile paylaştığı fotoğraf ile başladı. 2008 Model bir motordu ama öyle bir albeni yarattı ki bende, daha önce "şöyle güzel bir motor alalım" diyen eşime karşılık "ya saçmalama, motor falan almam ben" diyen beni bile fikrimden döndürdü. Demek ki neymiş, büyük konuşmamak lazımmış, bunu çok iyi anladım.
Şimdilik maddi durumumuzu ve motor olayına başlangıcımızı düşünerek ancak 150'lik bir model bakmaktayız. Uzun yol yapmayacağız, ancak şehir içinde ve arada sırada yazları Antalya civarında Kemer, Side, Alanya bölgelerine gitmek için kullanacağız motoru.
Araştırmalarım ve foruma daha önce dışardan bakan misafir bir göz olarak biliyorum, başlangıç için 150 ideal, sonrasında 250'ye yükseltmek isteyeceğim ama buna zorlayan önemli etkenlerin başında maddiyat ve acemilik gelmekte.
Her neyse, lafı fazla uzatmaya gerek yok, ileride umarım çok iyi dostluklar ve muhabbetlerim olur bu forumda.
Herkese saygılar & sevgiler... [smilie=greencolorz:

YOK
Antalya
A Rh (+)