Hayırlısı olsun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250 spider
tekirdağ çorlu
A Rh (+)Hayırlısı olsun

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Hayırlı olsun Mertdegmesim
RR DAYTONA 250CC
ankara
A Rh (+)Teşekkür ederim hepinize bugün iş çıkışı gidecektim artık yetişemedim bugün yarın gidip konuşacağım alacağım yer servis hizmetide veriyor birde bir sorum olacak sizlere motorum egzozlarını 2 perde açmak istiyorum rodajdan sonra mı yapmalı sizce yoksa direk açtırayammı?
RR DAYTONA 250CC
ankara
A Rh (+)Hadi hayırlı olsun bakalım bugün aldık RR'u Cumartesi teslim alacam inş artık etkinlikleriniDe yer alacağım çok sabırsızım herkese saygılar
RR DAYTONA 250CC
ankara
A Rh (+)Saol abi aldığım dakika resimleri çekiçem en kısa sürede resimleri yükleyeceğim abi çok heycanlıyım yerimde duramıom desem yeri hayaller başladı bile umarım şu 1 ay yağmur çamur olmaz![]()
RR DAYTONA 250CC
ankara
A Rh (+)Inş abi iyi dileklerin için teşekkür ederim. Ara ara seni rahatsız ederim artık derin bilgilerine baş vurmak için![]()
RR DAYTONA 250CC
ankara
A Rh (+)Celil abi bir şey soracam yaklaşık 7 senedir motor kullanmıyorum biz kaza geçirdim baya kötü ölümden döndüm desem yeri allah korudu bu yüzden çok tedirginim bugün mct 250 ile baya bir test sürüşü yaptım biraz paslanmışım benim makine cumartesi geliyor çok tedirgin hissettim kendimi birde bugünki makinede biraz sıkıntılıydı gaz teli falan takılıo gibi oluyodu hatta bi düşme tehlikesi atlattım
yeni alacağım motor korumalık yaptırsam mı acaba bilemedim yoksa pratik yaptıkcamı eski halime gelir miyim? Kazadan dolayı çok tedirgin oldum bugün:(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)