Abi nedir son durum bir bilgi verebilirmisiniz. Tarih nedir kimler geliyor...?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DADYW 250E-9
Bursa
A Rh (-)Abi nedir son durum bir bilgi verebilirmisiniz. Tarih nedir kimler geliyor...?
dd250 e 34 J 0514 Bursa
Bursa
A Rh (+)11 - 12 Agustos makbul o zaman...
Etrafım Arthiss Kaynıyo Ama Bilmiyolar Ki Yönetmen Benim İstedigime ROL Veririm İstedigime YOL!...
GYPSY
dd250 e 34 J 0514 Bursa
Bursa
A Rh (+)Bu kadar mı arkadas gelecek :(((((
Yasar komutan
İakyürek
ÇeLeBi MuRaT
Carvalho
Gecee
Yasinsubay
Rafethasal
RızaHoşgör
İnci
Speedygonzales.....
Etrafım Arthiss Kaynıyo Ama Bilmiyolar Ki Yönetmen Benim İstedigime ROL Veririm İstedigime YOL!...
GYPSY
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)yaz kardeşim allahtan bi zeval olmazsa ordayız
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ya benide yazmışınız ama biliyonuz benim depo küçük ,heryerde benzin istasyonu mu arıcaz yine :(
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
dd250 e 34 J 0514 Bursa
Bursa
A Rh (+)Yasar komutan
İakyürek
ÇeLeBi MuRaT
Carvalho
Gecee
Yasinsubay
Rafethasal
RızaHoşgör
Yenikoylu_ua
İnci
Speedygonzales.....
GYPSY
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)var hocam var o yol üstünde 2-3 kmde bir var
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)sahiden mi ?yani korkmaya gerek yok ,sizide dün strese soktum bu yüzden çok kastım kendimi
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)ne stresi hocam biz çok rahat bi yolculuk yaptık herzamanda yaparız çantalar ne işe yarıyo doldururuz petleri yola devam nema problema
Çingene kardeşim, ben , o ifademi ben de gelirim diye yazmamıştım. Gelmem mümkün değil dicem , neden diceksin ben de sana ve diğer arkadaşlara;
Yalova Motosiklet Kulübü Yönetimi'nde olduğumu ve 9-12 Ağustos tarihinde yaklaşık 1000 motorun gelmesini planladığımız , Erkin Baba'nın, rock gruplarının ve konaklamalı Valilik ve Yalova Belediyesi destekli, Metro FM'in de katılacağı, YALOVA MOTOFEST II ' yi yapacağımızı belirtmek isterim.
Cuma günü, Festival detay planı netleşeceğinden daha 40 siteye 12 Resmi Kulübe, büyük motosiklet bayi ve servislere topic açmadık, ilan vermedik.
Aslında RegalRaptor.net 'in de geleceğini düşündüğümden , özel bir uyarı yapmamıştım tarih konusunda.
http://www.yalovamotosiklet.com/
Cuma gününden itibaren, bu adresten festival programı detayları verilecektir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)