Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

laceta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler abi fakat ben sizin daha detaylı acıklamalarınızı bekliyordum orda herkes ayrı bırsey konusuyorlar fıyatlar cok farkı hangısı guvenilir tartısılır :/

AyhanBağcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayhan Bağcı
    Öğrenci
     Spyder 350
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    orjinal gibi görünen carbon kaplamalar baya pahalı satılıyor, dandik görünümlü carbon kaplama alıp da uğraşmaya değmez bence..

biz de arkadaşın motorunu siyah mat kaplamayı düşünüyoruz, gerekli malzeme olarak "fön makinası cetvel makas ve yapıştırma sonrası için süngen kullanabilirsin"

Genel gözüne kolay görünen bir yerden başlıyorsun ve kıvrımlı yerleri fön makinası ile hafif uzatarak uyguluyosun, ufak hava boşlukları kalablir, bunları ufak iğne dokunuşları ile halledebilirsin, belli bile olmuyor.. elin alıştıkça zaten hava boşluğu olmaz

Önemli not : karbon folyo desenli olduğu için kıvrımlı yerleri uzattığında deseni bozulabilir (denemedim ama bir öngörü yani), düz renklerde sıkıntı olmuyor, uzat uzatabildiğin kadar :D düz renk olanları tabelacılardan temin edebilirsin

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,141
    Alıntı laceta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler abi fakat ben sizin daha detaylı acıklamalarınızı bekliyordum orda herkes ayrı bırsey konusuyorlar fıyatlar cok farkı hangısı guvenilir tartısılır :/
    Caner bizden ben dahil kaplama yaptıran pek yok bizim makinarda ihtiyaç duymadık bu yüzden konu hakkında benim pek fazla bilgim yok kıvrımlı bombeli yerlere kaplama yapmak çok zor ve sorunlu oluyormuş o yüzden kaplamacılar motorlara çok fazla rakam çekiyor bilğisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)