teşekkürler abi fakat ben sizin daha detaylı acıklamalarınızı bekliyordum orda herkes ayrı bırsey konusuyorlar fıyatlar cok farkı hangısı guvenilir tartısılır :/
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd 250 e -10 Spyder
istanbul
A Rh (+)teşekkürler abi fakat ben sizin daha detaylı acıklamalarınızı bekliyordum orda herkes ayrı bırsey konusuyorlar fıyatlar cok farkı hangısı guvenilir tartısılır :/
Spyder 350
Edirne
A Rh (+)orjinal gibi görünen carbon kaplamalar baya pahalı satılıyor, dandik görünümlü carbon kaplama alıp da uğraşmaya değmez bence..
biz de arkadaşın motorunu siyah mat kaplamayı düşünüyoruz, gerekli malzeme olarak "fön makinası cetvel makas ve yapıştırma sonrası için süngen kullanabilirsin"
Genel gözüne kolay görünen bir yerden başlıyorsun ve kıvrımlı yerleri fön makinası ile hafif uzatarak uyguluyosun, ufak hava boşlukları kalablir, bunları ufak iğne dokunuşları ile halledebilirsin, belli bile olmuyor.. elin alıştıkça zaten hava boşluğu olmaz
Önemli not : karbon folyo desenli olduğu için kıvrımlı yerleri uzattığında deseni bozulabilir (denemedim ama bir öngörü yani), düz renklerde sıkıntı olmuyor, uzat uzatabildiğin kadar :D düz renk olanları tabelacılardan temin edebilirsin![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Caner bizden ben dahil kaplama yaptıran pek yok bizim makinarda ihtiyaç duymadık bu yüzden konu hakkında benim pek fazla bilgim yok kıvrımlı bombeli yerlere kaplama yapmak çok zor ve sorunlu oluyormuş o yüzden kaplamacılar motorlara çok fazla rakam çekiyor bilğisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)