Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Vites geçişlerini nazikçe yapmazsanız..dişlilerin elinizde kalacağı muhakkaktır.Vites değiştirmek için gazı tam kesin,debriyajı yarım değil, sonuna (kökküne kadar Tabir edilen şeklide) sıkın ve vitesi acele ve sertçe değil nazikçe atın.. altın kurallar bunlar.Bunlar bir kombinasyon içinde olursa zevk verir.Alışkanlık yapmak lazım.
    Ayrıca makinanıza motor freni yaptıracağınız zaman debriyajı birden bırakmayın arka teker kitlenir kayarsınız, debriyajı yavaşça aralıklı bırakmanızda fayda var.
    Motor freni kimilerinin dediği debriyaj freni, aslında motor kompresör freni
    NOT: Kompresörün güçlü olması motorunuzun sağlamlığını gösterir, kompresör kaçırıyorsa motorunuzda sorun vardır.Ayrıca motorunuzu muhakkak N boşta çalıştırın viteste debriyajı sıkarak çalıştırmayın.
    İyi sürüşler.
    Konu ruschen tarafından (30.Eylül.2013 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,582
    Beğenilmiş
    6,977
    Alıntı Soul Of A Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar, bugün motorda ilginç bir durum oldu. Nedenleri ne olabilir acaba diye sizlere soriiim dedim.. 2. viteste giderken kısa bir süre sonra (10 - 15 saniye) vitesi boşa atıyor.. Diğer visterler de sorun yok 3 te giderken 2 ye fln düşme olmuyor, bir tek 2'den boşa - Sebep kesinlikle iyi geçmemesi değil çünkü Kadıköy Motomania'ya götürdüm zaten giderken oldu bu sorun, orada da test sürüşü yaptılar, vurdurmak ya da debriyaj freninden olabilir dediler ama ikisini de yapmışlığım yok - Sonuç olarak pazartesi Sefaköy yolları beni bekler, umarım garantiden falan halledilir..
    İbrahim geçmiş olsun spyder lerde 2 vitesten atma olayı çok makinada çıktı üretim hatası ayar pullarından kaynaklanıyor garantiden motorland 3 - 4 günde yapıyor sonrasında bir daha sorun olmaz

Alıntı MorganBlack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Debriyaj freninden bahsetmişsin. Ben çoğunlukla debbriyaj freni kullanıyorum. Bu ileride bi sıkıntı oluşturur mu? Çünkü buna çok elim alışık...
    makinayı yüksek sürat ve devirlerden bir anda sert vites düşürerek kompresöre bindirirseniz (özellikle 1-2-3 viteslerde )vites dişlisini bile kırabilirsiniz her zaman vitesleri geçirirken kibar olun zorlamayın

Soul Of A Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim alex yüzlü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İyi bari benim kullanım hatam değilmiş, gülün dikeni misali katlanacağız Spyder'cıklarımızın ufak nazlarına, larına :D
    Saol Celil abi bilgilendirdiğin için..

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)