| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
istanbul
AB Rh (+)
YOK
istanbul
A Rh (+)Öncelikle hoşgeldin geçen 3 ay öncesıne kadar beyaz 250 daytona surucusuydum motorun gerek şekli gerek kullanış itibariyle güzel makına eger almayı dusunuyorsan al derım ben iç bir sorununu görmedım yemını suyunu zamanında verınce mukemmel :D şehir içlinde kullanıcaksan 250 al derım ama eger şehirler arası yolculukta rahat bır yol almak ıstersen 350lıgını al derım daha guclu bu kadar tekrar hoş geldin...
Umaraım kısa zamanda ıstedıgın makınaya kavusursun
yok
istanbul
AB Rh (+)tesekkurler ustad saolasn dıleklerın ıcın.. yazın falan sehır dısı yanı ıstanbul bodrum arası gıdıp gelebılırım 1 gıdıs 1 donus olarak o tarzda dusuncelerm var motor ıle uzun yol hakknda.. 250 lık olanın vergısı yıllık 100tl 350 vergısı yıllık 200tl oluyormus vergı onemlı tabıkı yaktıgı yakıtın yanında.. extra bı durum olarak evlı oldugumdan genelde gezmeler olsn cogu zaman acıkcası ole solıyım esımle beraber olcagmz ıcın motorun basında acaba skntı falan yasatırmı motorda yokusta olsn vs

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İki makinadaki fark 250cc yokuşu 70 ile çıkarken 350 cc 90 ile çıkar ama ikiside sıkıntısız çıkar ama bodrum yolunda 350 cc olsa daha keyifli olur![]()
yok
istanbul
AB Rh (+)
YOK
istanbul
A Rh (+)Celil abinin dediğine katılıyorum :D 70le çıkıyordum abi) benım boy 1.83 kilo 93 arkçıyıda alıyordum tabıkı bıde ustumuzdekı ekıpman en kotu guzel bı yokusu 50 ıla 60 la cıkıyordum :D o motorla sadece istanbuldan sakarya ve şile ye gittim uzun yol olrak tek tecrubem budur :D motora ayırdıgın butce kadar olmasada makul bı mıktarda alacagın ekıpmanlara ayırmanı tavsıye ederım ...
yok
istanbul
AB Rh (+)
YOK
istanbul
A Rh (+)yanılmıyorsam 184 kılo cıvarındaydı :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)