Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
     İstanbul - Sancaktepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Talking Çekmeköy'den selamlar...

Selam arkadaşlar, daha yeni yeni kullanmaya başladığım bir 250E-9B sahibiyim. Acemiliğimi kendi kendime, sınırlarımı çok da zorlamadan atmaya çalışıyorum ancak bir hedef folmadan sürmesi bazen keyif vermiyor. Yakın çevrede bulunan arkadaşlar varsa, tanışıp hem birlikte birşeyler yapmak hem de tecrübelerinden fayadalanmak isterim :D

Bayramdan sonra güzel günlerde görüşebilmek umuduyla, herkese selamlar.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Sayit aramıza hoş geldin :D
    RR makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin Sayit
    "CaRPe DieM"

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Sayit hoş geldin... bendede 250 E-9b var, yardımcı olurum..Aklına takılanları sorabilirsin.

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ruschen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayit hoş geldin... bendede 250 E-9b var, yardımcı olurum..Aklına takılanları sorabilirsin.
    teklifiniz için teşekkürler... merak ettiğim bir konu, motorlarınızı nereye yıkatıyorsunuz? Ali ustaya bakım için vermiştim ve şahane bir şekilde pırıl pırıl bana geri döndü, ancak Ali usta bana mesafe olarak epey uzak. araba yıkamacılar yıkayabiliyorlar mı?

bir başka konu da, zincir yağlama yapmam gerekli mi? gerekliyse zor bir işlem midir...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı satox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teklifiniz için teşekkürler... merak ettiğim bir konu, motorlarınızı nereye yıkatıyorsunuz? Ali ustaya bakım için vermiştim ve şahane bir şekilde pırıl pırıl bana geri döndü, ancak Ali usta bana mesafe olarak epey uzak. araba yıkamacılar yıkayabiliyorlar mı?

bir başka konu da, zincir yağlama yapmam gerekli mi? gerekliyse zor bir işlem midir...
    araba yıkamacıları yıkar köpüklü yıkama iyi oluyor ama yıkayacak adama yıkamadan önce deponun altına ve radyotöre yakından su sıkmamasını tembihle
    yıkama yaptıktan sonra ve periodik aralıklarla zincir üzerindeki yağ kuruyunca yağlamak lazım servise uğrarsan yağlarlar veya serviste ve internette satılan sprey zincir yağlarıdan alıp kendin yağlıcan

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba yıkamacıları yıkar köpüklü yıkama iyi oluyor ama yıkayacak adama yıkamadan önce deponun altına ve radyotöre yakından su sıkmamasını tembihle
    yıkama yaptıktan sonra ve periodik aralıklarla zincir üzerindeki yağ kuruyunca yağlamak lazım servise uğrarsan yağlarlar veya serviste ve internette satılan sprey zincir yağlarıdan alıp kendin yağlıcan
    CELİL Bey teşekkürler, affınıza sığınarak bir sorum daha olacak. Benim motorda vites pedalı biraz alçak gibi, zira ayağım pek kalın değildir. Spor ayakkabı ile dahi pedalın altına girip vitesi yükseltmekte zorlanıyorum. Bot giydiğimde ise pedalın altına girmek özen gerektiren zor bir işleme dönüşüyor Bu vites pedalını kolay bir şekilde yükseltme imkanı var mıdır? Servise gitmeden sizin tarifinizle yapabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Vites pedal yükseklik ayarı var
    vites pedalının atından motor bloğuna giden uzun çubuğun iki başında hareketli rotlar var ve onların çubuğa bağlı yönlerinde sabitleme somunları var iki taraftan o somunları gevşet ve çubuğu sağa sola çevirince pedalın yükselip alçaldığını göreceksin sana uygun şekilde ayarlarsın sonra gevşettiğin somunları sıkıp tekrar sabitle

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler