Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arka teker ebatı büyütmek

Motorumun arka tekerinin ebatını buyutmek ıstıyorum sızce sakıncaları varmı yada bunu nerelerde yaptırabılırız maliyeti tahmini ne kadar tutar ... motor R.R Daytona 350... Şimdiden teşekkürler Hayırlı bayramlar

*İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de....

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende düşünmüştüm ama fazla büyütmeyi değil bir ebat büyütmeyi düşündüm ama sürtünme artacağı için daha fazla güç harcayacak motor bunun eksileri olucak tabi ki de bundaki masraf lastik değiştirme masrafıdır ama sen arka çamurluğu genişletip daha büyük ebatlarda taktırmak istersen masrafta sorun da büyüyecektir diye düşünüyorum. Bunlar düşüncelerim yanlışlarımı konuyla daha net bilgiler verebilecek abilerimiz düzeltecektir
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende düşünmüştüm ama fazla büyütmeyi değil bir ebat büyütmeyi düşündüm ama sürtünme artacağı için daha fazla güç harcayacak motor bunun eksileri olucak tabi ki de bundaki masraf lastik değiştirme masrafıdır ama sen arka çamurluğu genişletip daha büyük ebatlarda taktırmak istersen masrafta sorun da büyüyecektir diye düşünüyorum. Bunlar düşüncelerim yanlışlarımı konuyla daha net bilgiler verebilecek abilerimiz düzeltecektir
    Sanırım tüm daytona kullanıcılarının kafasından geçmiş birşeydir bu motorun tıpı çizgileri çok musayıt ama kaldırabılırmı orası az muamma ) ama eger ilerde daytona kasasının ıcıne dragstar motoru monte edebilirsem bunu deneyebilirim o zaman kuskum kalmaz dıye dusunuyorum ...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Arka maşayı büyüterek lastiği büyütmek istiyorsan sağlam masraf olur özel modifiye işi yapan firmalarla konuşmak lazım
    Ve en önemli kısmı bu işlemi yapınca bizim hasas şanzuman dişlilerimiz bu yükü kaldırmaz bence

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka maşayı büyüterek lastiği büyütmek istiyorsan sağlam masraf olur özel modifiye işi yapan firmalarla konuşmak lazım
    Ve en önemli kısmı bu işlemi yapınca bizim hasas şanzuman dişlilerimiz bu yükü kaldırmaz bence
    Bu işin içindende çıkamıcam galıba :D bakalım kısmet ederse allah ilerde custom bir makına yaparız

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Umurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işin içindende çıkamıcam galıba :D bakalım kısmet ederse allah ilerde custom bir makına yaparız
    Hepimizin hayalinde bir garajımız olsun yurt dışındaki imkanlar olsun kendi makinamızı yapalım var amaaa türkiyede bu masesef çok zor inşallah sen başarırsın

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepimizin hayalinde bir garajımız olsun yurt dışındaki imkanlar olsun kendi makinamızı yapalım var amaaa türkiyede bu masesef çok zor inşallah sen başarırsın

Abi inşallah hayallerimizi hep beraber başarırız bu arada o plastik Garajı aldım :D mukemmel bısey :D

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostum Dragstar motoru olmuyor bizim makinelere şaftlı olduğu için dragstarlar bizim zincirlilere çevrilmiyormuş ama shadowların motorları uyumormuş galiba ben hala araştırmaktayım güzel bi motor aksamı bulabilirsen kaçırma :D
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum Dragstar motoru olmuyor bizim makinelere şaftlı olduğu için dragstarlar bizim zincirlilere çevrilmiyormuş ama shadowların motorları uyumormuş galiba ben hala araştırmaktayım güzel bi motor aksamı bulabilirsen kaçırma :D
    İnşallah bulabiliriz....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)