bi mail attım ama akıllara zarar arkadaşlar. eminim dikkatlerini çekecektir![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 350
istanbul
B Rh (+)bi mail attım ama akıllara zarar arkadaşlar. eminim dikkatlerini çekecektir![]()
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Tüm spyder ve daytona sahiplerine kolay gelsin.
Buradan anlaşıldığı üzere Spyder ve daytonlarda kronik sorunlar var. Benim klasikte(250 E-9b) bu tür sorunlar var mı bilmiyorum. 4500 km oldu vitesler şıkır şıkır vites atma filan yok, sabahları tek marşta çalışıyor. soğuk havalarda jikleli çalıştırıyorum tabii. Motorumun çekişi ilk günkü gibi, beni bugüne kadar hiç üzmedi.Bu hafta yağını değiştirtmek için servise gidicem kendimde değiştiririm ama garanti iyi kötü devam etsin. Not: orijinal lastiklerine güvenmiyorum en kısa zamanda en iyi lastiklerden alıp taktırıcam kışında kullanmayı düşünüyorum.
Konu ruschen tarafından (21.October.2013 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Kronik sorunların çözümü olarak bu sayfa açılmamış. Bu kadar basite indirgemek çok yanlış olur.
Burada bayi ve bayilerin yanlış servis politikaları distribitöre duyurulmaya çalışılıyor.
Herkes İstanbul'da değil ve Motorland'a servise gidemiyor. Amaç müşterisini gereksiz yere üzen bayilerin düzgün hizmet verebilmesini sağlamak.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)
Öncelikle kronik sorun olup, olmadığı tespit edilmeli ve varsa bu sorunlar garanti kapsamında çözüme kavuşturulabiliyor mu.?
Buda en iyi aynı sorunla kaç kişinin karşılaştığının tespit edilmesi yolundan geçer. Aynı sorunla karşılaşan kullanıcıların servislerden aldığı cevaplar üzerinden gerekirse, Türkiye distribütörü ve hatta İngilizce örnek mail ile çindeki fabrika yetkililerine kadar şikayetler dile getirilebilir.
Aksi durumda servislerin vereceği en kolay cevap kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza olup, garanti kapsamı dışındadır gibi saçma bir cevap olur.
Tavır almadan önce Yazımı dikkatlice okuyun lütfen..(Ömer ve CELİL)
Klasik modellerdede kronik sorun varmı yokmu onu en iyi burada kullanan arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum.NOT: kronik sorundan kasıt fabrikasyon hatasıdır.Bu tespit edilebilirse iş kolaylaşır.Bu durumun garanti kapsamına sokulması yönünde baskı yapılır.Ayrıca servisleri distribütörün kriter belirleyerek ince eleyip sık dokuyarak seçtiğini sanmıyorum.Bunada dikkat çekmeliyiz.
Konu ruschen tarafından (22.October.2013 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu başlığı kronik sorunlar değil :evil:
Tüm sorunlarımızı sıkıntılarımızı direk ana merkeze ulaştırıp servislerin ve distribütörün sorumluluklarını yerine getirmesi için güç birliğidir distribütörün karşısında ne kadar birlik olarak çıkarsak o kadar sorunlarımıza çözüm buluruz
Konunun amacını bir daha açıklamıcam bundan sonraki konu dışı mesajlar silinecektir ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)