Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Ruschen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle kronik sorun olup, olmadığı tespit edilmeli ve varsa bu sorunlar garanti kapsamında çözüme kavuşturulabiliyor mu.?
    Buda en iyi aynı sorunla kaç kişinin karşılaştığının tespit edilmesi yolundan geçer. Aynı sorunla karşılaşan kullanıcıların servislerden aldığı cevaplar üzerinden gerekirse, Türkiye distribütörü ve hatta İngilizce örnek mail ile çindeki fabrika yetkililerine kadar şikayetler dile getirilebilir.

Aksi durumda servislerin vereceği en kolay cevap kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza olup, garanti kapsamı dışındadır gibi saçma bir cevap olur.

Tavır almadan önce Yazımı dikkatlice okuyun lütfen..(Ömer ve CELİL)
    Klasik modellerdede kronik sorun varmı yokmu onu en iyi burada kullanan arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum.NOT: kronik sorundan kasıt fabrikasyon hatasıdır.Bu tespit edilebilirse iş kolaylaşır.Bu durumun garanti kapsamına sokulması yönünde baskı yapılır.Ayrıca servisleri distribütörün kriter belirleyerek ince eleyip sık dokuyarak seçtiğini sanmıyorum.Bunada dikkat çekmeliyiz.
    Konu başlığı kronik sorunlar değil :evil:
    Tüm sorunlarımızı sıkıntılarımızı direk ana merkeze ulaştırıp servislerin ve distribütörün sorumluluklarını yerine getirmesi için güç birliğidir distribütörün karşısında ne kadar birlik olarak çıkarsak o kadar sorunlarımıza çözüm buluruz
    Konunun amacını bir daha açıklamıcam bundan sonraki konu dışı mesajlar silinecektir ...

Soul Of A Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim alex yüzlü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mail atıldı. Uzunca bir mail oldu. Başımdan geçenler, çözüm sürecindeki sıkıntılar, servis bakım ücretleri kısacası satış sonrası hizmetteki sıkıntılarımı yazdım.

Regal markasının daha güzel bir geleceği olması açısından umarım dikkate alınırız.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Biz mail Atıyoruzda acaba o mailler okunuyormu ? Okunuyorsada kim okuyor acaba ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz mail Atıyoruzda acaba o mailler okunuyormu ? Okunuyorsada kim okuyor acaba ?
    Çok mail atılır istediğimiz çoğunluğa ulaşırsak firmayı arayıp emre ltd.nin sahibi erdem beyi haberdar edicem sonuçta bu işlem onun için hiç ulaşamayacağı çok kıymetli gerçek pazar bilğisi demek

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Bir markanın 'MARKA' olması, müşteri memnuniyetinden geçer. Firma, geri bildirimleri iyi bir şekilde değerlendirir ve bunları kendi leyhine kullanacak şekilde kullanırsa o zaman ilerleme kaydedebilir.Bu hareket de aslında bunun en iyi yolu oluyor.
    "CaRPe DieM"

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Maili hazırlayıp gönderdim. Motorumu almaya gittiğimde gönderilen maillerin nasıl değerlendirildiğini sorup bir kontrolünü yaparım.
    Bakalım nasıl değerlendiriliyor, ses getirmiş mi diye.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu konuyu tüm RR kullanıcılarının güncel tutması lazım. '' Benim motorumda bir sıkıntı olmadı '' diye düşünen arkadaşların ilerde illaki motorlarıyla alakalı sıkıntı yaşayacaklarını ve garanti kapsamında olan bu sıkıntının, garanti kapsamında onarılmasında sıkıntı yaşayacaklarını söylüyoruz. o yüzden bu konuya destek verelim.
    Konu korhan_751 tarafından (23.October.2013 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maili hazırlayıp gönderdim. Motorumu almaya gittiğimde gönderilen maillerin nasıl değerlendirildiğini sorup bir kontrolünü yaparım.
    Bakalım nasıl değerlendiriliyor, ses getirmiş mi diye.

salı günü motoland'ta 4000 km bakımı yaptırdım. O esnada mailleri sordum... Çok iyi değerlendiriyorlar.:mrgreen::mrgreen:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Arkadaşlar az önce emre ltd. den müsteri temsilcisi ahmet beyle uzun bir telefon görüşmesi yaptık
    Mailler yerine ulaşmış ve dikkate alınmış hepsi tek tek okunuyor ve değerlendiriliyormuş
    bazı konularda bizim haklı bazı konularda onların haklı olduğu durumlar var fakat bazı maillerin çok ağır bir dille yazıldığını ifade ediyorlar bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor bizim amacımız Regal Raptoru kötülemek yara vermek değil sorunlarımıza çözüm bulacak uzlaşmacı tavırla sorunlarımızı firmaya iletip çözüm bulmaktır üsluba dikkat edelim lütfen çözüme yönelik öneri ve yapıcı maile devam

Soul Of A Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim alex yüzlü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benimde Ahmet Bey ile uzun bir görüşmem oldu. Başka bir konu için aradım ama ismimi sorduktan sonra direk bana mailimin şuan karşısında olduğunu söyledi. Mailleri tek tek takip ediyorlar yani. Yıkıcı değil yapıcı eleştirilerle Regal Raptor markasını daha fazla kişi için cazip hale getirmek herkes için iyi olacaktır. Motorlarımızı zaten seviyoruz ama satış sonrası hizmetler ile ilgili sıkıntılar var. Bir kaç arkadaşım bu sıkıntılara benimle birlikte şahit olduğu için RR almaktan vazgeçtiler. Bu mailleşme trafiği bazı şeylerin düzeltilmesinde yardımcı olur umarım.

Respect

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)