Tüm cevaplar için teşekkür ediyorum resimli anlatım için özellikle teşekkür ediyorum. Çubuk çıktığında kısa sürede olsa yerle temas edince hafif yamulmuş. Yapmaya çalışırken kontrol ediiim derken bir an başarılı oldu ve vites 4'e geçti sonrasında vitesi düşüremediğimi farkettim. O hafif yamukluktan dolayı tam olmamış. 4. viteste E-5 üzeri durmaksızın çılgın bir sürüş ile Kadıköy Motomania'ya getirdim motoru. Çubuğu düzleştirmeye çalışarak yapmaya çalıştılar ama dönüş yolunda yine çıktı. Çağırdım geldiler ve geçici olarak halledildi şimdilik. Yeni çubuk siparişi gelince haber edecekler.
Bu durum garanti kapsamına girmiyor. (Yeni çubuk fiyatı 15-20 tl olur dediler.) Vida dış aksam olduğu için sayılmıyormuş cart curt !
RR yetkililerinden Ahmet Bey ile görüşüp durumu anlattım. Diğer konularla ilgili de bayaa konuştuk. Dün gönderdiğim şikayet mailini herkesin gönderdiği maili okuyorlarmış emin oldum. Bayiiler Garanti ve Servis hizmetleri arasında standartlıktan uzaklar o yüzden bayaaa problemliler kendi aralarında.
Şuan motorda kronik sorun olan 2. vitesten boşa atma problemi var. Motomania bana Sefaköy'e gitmem gerektiğini söyledi Ahmet bey ise bayiilere bu problemin ücretsiz giderilmesi gerektiği bilgisinin verildiğini söyledi. Motomania diyor ki daha önce aynı durumda biz tamir ettik parçaları değiştirdik garantiden paramızı alamadık. Ahmet bey diyor ki öyle şey mi olur. Yarın aralarında halledecekler ama büyük ihtimalle Kadıköy'de halledilecek işim.

Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)