Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Servis sonrası Kaza!

Merhaba ailem Bugün motorumu servisten büyükbi sevinçle aldıktan sonra evime doğru gidiyordum sağ şeritten sol şeride sinyalsiz bi sekilde geçen bi öküz yüzünden dengemi kaybettim ama sonra tekrardan toparladım ve yola devam ederken bu öküz önümdeydi hala pilakası 34 sat 697 bu öküz tekrar bi şey yapablir diyerekten aracı çaprazıma aldım ve devam ettım ve aniden yolum ortasında fren çekti ve aracı sola kıvrıldı ne kadar hızlı manevra alsamda kurtaramadım kazayı ama hafiflettim motorum sola yattı yaklaşık 90 la felan gidiyordum motorun sol kısmı komple çizikler içinde göçük yok sanırım boya ile halledebilirler motoru bunun ardından servise tekrardan götürdüm önümde duran o öküzde hiç bir şekilde araçtan ınmedı bunun aksine hızla yerden uzaklaştı benım hiçbir yerimde birşey yok full koruma dediğimiz şeyin mucizzesini ilk kez yaaşıyorum diğer arkadaşlarada korumasız yola çıkmamalarını tavsiye ediyorum ...Ve burda benim bir hatam varsa ve bu hata sizce ne olabilir ? şimdiden teşekkür ederim herkeze

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Umurcan çok geçmiş olsun Allah korumuş bayağı sürat varmış sana birşey olmaması sevindirici bence hemen trafik polisiyle görüş bir kaza tespit tutanağı doldur o aracın plakasını ver ve onun senin üzerine önüne kırıp düşmene sebep olduğunu kaçtığını belirt sen haklı çıkarsan tüm masrafların onun siğortasından karşılanır :(

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umurcan çok geçmiş olsun Allah korumuş bayağı sürat varmış sana birşey olmaması sevindirici bence hemen trafik polisiyle görüş bir kaza tespit tutanağı doldur o aracın plakasını ver ve onun senin üzerine önüne kırıp düşmene sebep olduğunu kaçtığını belirt sen haklı çıkarsan tüm masrafların onun siğortasından karşılanır :(
    Teşekkürler abiicim

kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardes cok gecmis olsun celil abininde dedigi gibi sana birsey in olmamisina sukur plaksinii aldim malum butun gun yoldayim rastlarsam senden slm soylerim okuz kardese derin bir cizigle selamini iletirim insallah

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kurye61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes cok gecmis olsun celil abininde dedigi gibi sana birsey in olmamisina sukur plaksinii aldim malum butun gun yoldayim rastlarsam senden slm soylerim okuz kardese derin bir cizigle selamini iletirim insallah
    Çok teşekkür ederim abicim . İyi sürüşler

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Geçmiş olsun. Celil abinin söylediği gibi, plakayı trafik şubeye gidip ihbar et ve tutanak tuttur. Hatan varsa nedir diye sormuşsun, polis yine büyük ihtimal senin kusurlu olduğunu söyleyecek. Sebebi de, "Fren-takip mesafesi"...
    "CaRPe DieM"

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Geçmiş olsun, sana birşey olmaması olayın en sevindirici yanı.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Thumbs up

Geçmiş olsun,
    90 km hız bayağı yüksek şehir içi için.Kaza nasıl bir ortamda oldu?Kazayı yaptığın alanda güvenlik kamerası olan esnaflar olabilr belki.Haklı olduğunu düşübnüyorsan peşine düşebilirsin.Haklı değilsende namussusuz herif bi inip geçmiş olsun bile demeden kaçtığı için senaryoyu şekillendimek senin elinde

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostum geçmiş olsun. Bu takip mesafesi gerçekten çok önemli ancak türkiyede takip mesafesi bıraktırmıyorlar adama. Sol şeritte araba ile giderken önümdekiyle aramda belli bir mesafe bırakıyorum ama arkadan hemen bi hanzo dayanıyor ve selektör yapmaya başlıyor. O ışık benim gözüme resmen batıyor diyebilirim cinlerim tepeme çıkıyor. Sanki ben basıp önümdekinin kıçına yapışmasını bilmiyorum. Veya böyle bir durumda adam hemen önümdekiyle benim arama giriyor. Takip mesafesini bozuyor. Ama bunu polise anlatamıyorsun. Arkadan çarpan 8 de 8 kusurluymuş. Arkadaş o dediğin kural araçları insanların kullandığı ülkelerde geçerli. Biz çok gelişmiş bir ülke olduğumuz için öküzler bile araba kullanacak seviyeye gelmiş artık.

iskenderyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iskender yaz
    turizm
     dd 250e-10 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeş çok büyük geçmiş olsun gerçekten hızında yüksekmiş sana birşey olmaması gerçekten mucize. O öküze gelince arkadaşların dedigi gibi polis muhtemelen seni bile suçlu çıkarabilir . Bizler her zaman tetikte olmak ,herşeye her an hazırlıklı olmak zorundayız.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)