Soru bildiğim yerden çıktıÖncelikle yüksek irtifacı olmasam da sürekli kamp yapan biri olarak, kendim polyester ince içlik kullanıyorum(sporcu içliği diye geçiyor). Çok yoğum şekilde giymeme rağmen evde, dışarda, dağda hemen kokmaya başlamıyor. Belirli yerlerde olan decathlon mağazasından almıştım baya alışverişim vardır bu mağazadan. Uygun fiyatlı yerdir. Herkesin kendsine göre mutlaka birşeyler bulacağına eminim
( Çok reklam yaptım sanırım ) Ev arkadaşlarımla beraber heskesin en az 1 çift içliği 2-3 tane polar kazağı, ayakkabısı, yine termal kayakçılar için çoraplardan bulunuyor. İçlik alt üst yaklaşık 30 tl idi.
Bunun haricinde kendi aramızda ''dede içliği'' dediğimiz yünlerde çok kullanışlı sıcak tutar ama kamplarda uzun süreli giyildiğinde koku yapmaya başlıyor. Bu yüzden uzun süreli giydikten sonra direk yıkaman gerekiyor. Bunlarda askeri malzeme satan yerlerde bolca bulunuyor sanırım. Umarım yardımcı olmuşumdur![]()

YOK
İzmir
B Rh (+)
Öncelikle yüksek irtifacı olmasam da sürekli kamp yapan biri olarak, kendim polyester ince içlik kullanıyorum(sporcu içliği diye geçiyor). Çok yoğum şekilde giymeme rağmen evde, dışarda, dağda hemen kokmaya başlamıyor. Belirli yerlerde olan decathlon mağazasından almıştım baya alışverişim vardır bu mağazadan. Uygun fiyatlı yerdir. Herkesin kendsine göre mutlaka birşeyler bulacağına eminim